Irene aan het woord – Huidexpert Club

Irene aan het woord – Huidexpert Club

Wat is nu eigenlijk de Huidexpert Club
De Huidexpert club is een club voor vakmensen die op de hoogte willen blijven van alles wat met hun vak te maken heeft.

Het is een club zonder winstoogmerk, daarom is Huidexpert Club een stichting!

Maar waarom zou je lid worden van deze club? Vooral omdat je als specialist een eenzaam beroep hebt. Het is heel fijn om te sparren met collega’s of elkaar op een Inspiratie event of unieke kleinschalige meeting te ontmoeten. Je leert vaak nieuwe collega’s kennen die je misschien helpen met vragen waar je mee zit. Op deze manier maak je snel nieuwe vrienden. En je behaald accreditatie punten bij nieuwe opleidingen, cursussen of trainingen. Maar vooral nieuwe kennis.

Wil je:

 • Geen uitgebreide cursussen volgen
 • Geen hoge investeringen doen
 • Je vakkennis goed bijhouden
 • Nieuwe kennis over behandelingen in onze branche ontvangen
 • Ervaringen uitwisselen met collega’s
 • Problemen vanuit de praktijk bespreken

Dan is de Huidexpert Club helemaal wat voor jou!

Wat biedt de Huidexpert Club
De Huidexpert Club biedt trainingen die 100% merkonafhankelijk zijn, daarnaast goed betaalbaar en uiteraard telkens van hoog niveau zijn.

Belangrijk: wij trainen in kleine groepen voor maximale persoonlijke aandacht (praktijk voor max. 6 deelnemers).

Nieuw: ongeveer 4 weken voor aanvang van de training ontvang je een handleiding (reader) om je optimaal voor te bereiden op de gekozen training.

Bij de handleiding zitten een aantal MC (multiple choice) vragen om zo te checken of je de lesstof doorgenomen en begrepen hebt. Deze mag gestuurd worden ruimschoots voorafgaand aan de desbetreffende training direct naar de trainer.

Hierin verschilt onze aanpak met andere training bureaus: wij willen graag samen met jou de training tot een succes maken en een gedegen voorbereiding hoort daarbij.

Een aantal van onze trainingen zijn inmiddels goedgekeurd door het Skin Register.

Wat is het Skin Register
Het Skin Register is in het leven geroepen om de kwaliteit van schoonheidsspecialisten beter zichtbaar te maken en te verbeteren. Dit is niet alleen belangrijk voor ons als schoonheidsspecialist maar ook voor onze klanten: consumenten, verzekeraars, artsen, huidtherapeuten, dermatologen enz. Zo weten zij voortaan goed waar een schoonheidsspecialist gevestigd is die het vak bijhoudt en welke specialisaties er zijn.

Het is ontwikkeld om het niveau van schoonheidsspecialisten te verbeteren; kennis en vaardigheden. In heel veel beroepsgroepen in de zorg is er allang zo’n systeem ontwikkeld en actief.

Je kunt jezelf aanmelden bij het Skin Register als je in het bezit bent van een geldig diploma en aan kunt tonen dat je voldoende werkervaring hebt opgedaan in ons vakgebied.

Het houdt ook in dat je iedere drie jaar je dient te bewijzen dat je voldoende actief bent zoals met bij -en nascholingen hebt gevolgd, voldoende praktijkervaring hebt opgebouwd en kunt bewijzen dat je aandacht hebt voor   beroepsethiek en veiligheid.

Voor het volgen van al deze opleidingen, cursussen, workshops enz. kun je accreditatie punten behalen. In 3 jaar tijd dien je 60 punten halen om in het Skin Register geregistreerd te blijven.

Moeilijk? Helemaal niet want als je bijvoorbeeld de 2 daagse training Bindweefsel- en Cupping Massage wilt volgen (die ik doceer via de Huidexpert Club) behaal je 22 punten in totaal (2 dagen training, elke dag 6 uur en de voorstudie 6 uur). Zo snel gaat het: je hebt nu al genoeg punten voor het eerste jaar.

Meer weten over het Skin Register kijk dan op de website  https://www.skinregister.nl

Terug naar de Huidexpert Club; wat kost het lidmaatschap
Vanaf de start van je lidmaatschap hebben we het tarief tijdelijk aangepast (omdat events om welbekende redenen niet plaats kunnen vinden) naar € 25 p.p.

 • Eerste 3 maanden € 25 per maand
 • Student: € 10 per bezoek inspiratie meeting.
 • Starter (tot 3 jaar): € 15 per mnd.
 • Zelfstandig schoonheidsspecialist: € 19,50 per mnd.
 • Schoonheidssalons tot 3 medewerkers: € 22,50 per mnd.

Enkele voordelen van het lidmaatschap zijn:

 • Je ontvangt per 6 weken een nieuwsbrief met daarin allerlei nieuwtjes, weetjes, nieuwe technieken, trends enz.
 • 1x per mnd. kun je gratis deskundig advies aanvragen via intervisie videobellen of op locatie. Dit gaat in een groep van max. 8 personen. Er worden 1 of meerdere problemen besproken.

Intervisie is een hulp methode om met collega’s onderling elkaar te helpen beter te worden in hun vak. Dit kunnen vaktechnische, persoonlijk functioneren, problemen met personeel enz. zijn.

 • 4x per jaar gratis unieke INSPIRATION EVENTS en MEETINGS voor motivatie, power en inspiratie! Dit is meestal op een mooie locatie waar interessante lezingen en demonstraties worden gegeven. Waaraan je kunt denken: artsen, huidexperts, visagisten, marketingmanagers, voedingsdeskundigen, massage experts maar de kans is groot dat ook sprekers die je op TV regelmatig ziet, ook hun presentatie komen houden! Mis het niet!
 • Als lid bent van de Huidexpert Club krijg je behoorlijke kortingen op de trainingen; zo verdien je je lidmaatschap terug; soms wel € 50 tot € 60 t.o.v. niet leden.

Natuurlijk is de toekomst op dit moment nog onzeker vanwege Corona en kunnen wij helaas nog geen inspiration events en meetings houden. Maar hopelijk wordt het in de toekomst beter en kunnen we jullie optimaal laten genieten van alles wat wij te bieden hebben.

https://huidexpertclub.nl/aanmelden-huidexpert-club/

Word ook lid van de Huidexpert Club!

 • Het vergroot je kennis
 • Je kunt jouw informatie delen
 • Je doet nieuwe ervaringen op
 • Je krijgt nieuwe inspiratie
 • Je ontvangt adviezen bij problemen
 • Je leert nieuwe behandelingsmethoden
 • Je kunt je kennis opfrissen
 • Je kunt ieder seizoen naar meetings en events om je salon succesvol te maken en te houden

Hierdoor blijf je up to date en je doet nieuwe kennis en inspiratie op.

Lieve groet Irene

Lees hier mijn vorige blog