Behandelingen van Lady Esther

droge- en gevoelige huid

Deze huidconditie vraagt om een verstandige optimale bescherming en een zachte verzorging voor meer weerstand. Op deze manier heeft de huid de kans zich weer te versterken. Dankzij het ontbreken van minerale oliën en kleurstoffen is deze huidverzorgende behandeling ook zeer geschikt voor de zeer gevoelige huid. Ook ideaal ter kennismaking met Lady Esther!

vetarme- en oudere huid

Vitamine A is een echte schoonheidsvitamine. Zij is verantwoordelijk voor het evenwicht in de voortgang van het verhoorningsproces. Daarnaast stimuleert vitamine A de deling van de huidcellen en de vorming van elastische vezels. Vitamine A is een buitengewoon veelzijdige werkstof en sinds tientallen jaren ongenaakbaar het standaard verzorgingsproduct bij Lady Esther.   

vette- acne en gecombineerde huid

De nieuwste werkstof combinatie van zuurbes, smalle weegbree en salicylzuur zorgt voor het snel verdwijnen van aanwezige onreinheden en het voorkomen van plaatselijke huidontstekingen. Schilfering en verdroging van de huid wordt bestreden en garanderen een langdurige verbetering van de huidproblemen. Silky Way wordt door diverse toonaangevende klinieken gebruikt.   

normale- en vochtarme huid

Hyaluronzuur neemt veel vocht op (2% houdt 98% vast!) waardoor in korte tijd al de huid gladder en steviger wordt. Deze lichaamseigen substantie geeft het bindweefsel haar stevigheid. Hyaluron stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Een perfect gehydrateerde huid is sowieso ook een super gezonde huid.   

Lente

 Oxygenium (Zuurstof)

Zuurstof verhoogt de energie prestatie van de cellen. Hoe beter de cellen worden verzorgd hoe mooier het huidbeeld. Een onafhankelijk test, gericht op de werkzaamheid, heeft aangetoond dat gedurende 4 weken consequent gebruik van de crème de rimpeldiepte met gemiddeld 37,3% verminderd wordt. Ideaal om iedere huid in topconditie te houden.

Zomer 

hyaluron

(hydrateren)

Hyaluron staat als krachtige werkstof aan de basis van deze heerlijke zomerse en luchtige behandeling. Het aangename aan deze populaire werkstof is dat het uitermate geschikt is voor iedere huid en het zorgt dat, terwijl de temperatuur buiten oploopt, de huid zijn vochtniveaus behoudt. Dankzij zijdeproteïnen zal de huid in no time stralen.

Herfst 

Stamcellen

(Celvernieuwing)

De Alpenroos staat als werkstof aan de basis van deze huidverzorgende en plantaardige stamcel behandeling. Stamcellen zorgen voor cel vernieuwing en cel bescherming en zetten aan tot een verhoogde celdeling. Rimpels worden verminderd dankzij de stimulerende werking op huidproteïnes zoals collageen en elastine. Geschikt voor werkelijk ieder huidtype.

Winter

Beschermen

(En voeden)

Deze behandeling is ontwikkeld om de huid optimaal te herstellen door de constante verandering van droge en koude buitenlucht met de warme verwarmingslucht binnen. Deze evenwicht brengende behandeling zorgt dat schilfering en roodheid van de huid voorkomen wordt en is voor alle leeftijden geschikt. Met de zekerheid, dat ook bij koude en schrale winterdagen de huid goed beschermd blijft.  

Luxe Anti Aging Behandeling met kaviaar

Het natuurlijke kaviaar bevat een rij van werkstoffen die zich allemaal als hoogwaardige anti aging cosmetica bewijzen: 16% vetdelen (lipiden), 25-30% eiwitgehalte (proteïnen), vitaminen en essentiële aminozuren zijn in de eicellen geconcentreerd. De opbouw en groei van de huidcellen worden ondersteund en de elasticiteit en spankracht wordt sterk geactiveerd.

Anti-Aging Behandeling met peptiden

Matrixyl is een innovatieve peptide die de aanmaak van collageen ondersteunt en activeert. Dit extract, afkomstig van Ginkgo, vertraagt het huidverouderingsproces en dient eveneens als vrije radicalen vanger. Deze moderne anti-aging werkstof is in staat om de ultieme bescherming te bieden. Vermindert en voorkomt rimpelvorming. Tevens wordt het ontstaan van rimpels vertraagt.

Zachte fruitzuren

Kenmerk van Lady Esther is de uitermate hoge huidverdraagzaamheid dankzij het toepassen van milde concentraties glycol- melk- en citroenzuur die vervolgens het huidbeeld subtiel vernieuwen en verfijnen. De aanwezigheid van pigmentvlekken wordt door het lichte peeling effect lichter gemaakt. Ideaal voor een strakke, gladde en beter gehydrateerde huid.

Ampullen

Een van de vele kenmerken van Lady Esther zijn deze pure werkstof concentraties die de behandeling verrijken en de verbetering van de huid versnellen. Hygiënisch verpakt, zonder conservering, makkelijk en snel te openen en direct te gebruiken. Voor ieder huidconditie, huidprobleem of schoonheidswens staat minstens één individueel uitgekozen werkstof ter beschikking.

Body

Een beknopt lichaamsverzorgingsprogramma staat ter beschikking en past perfect bij de moderne schoonheidsspecialist. Enkel de best werkzame werkstoffen zijn geselecteerd uit de diverse gezichtsbehandelingen zoals hyaluron en vitamine A. Met laatstgenoemde werkstof is Lady Esther sowieso al decennia kampioen en vaak gekopieerd door andere merken.

Speciaal

Als huidverzorgingsmerk heeft Lady Esther antwoord op iedere vraag. Producten uit de Special Care lijn zijn onafhankelijk van de op het huidtype gerichte series in te zetten. Maar daarnaast bevat deze serie ook hele specifieke producten zoals Moisture Film Sport (BB crème in 2 kleurnuances) en Special Throat Care voor de verzorging van hals en decolleté.

Zomer en zon

Verantwoord en veilig verzorgd is in goede handen bij Lady Esther. Grootste aandacht uit dit overzichtelijke assortiment ligt in handen van de Vitamin A Summer Cream SPF 8. Deze populaire dagverzorgende crème werkt tegen het verhoorningsproces en geeft de huid, die door de zon nadelig is beïnvloed, weer haar soepelheid terug. Geschikt voor ieder huidtype.

Make-up en Herenverzorging

Om het assortiment perfect af te ronden zijn er een 3 tal foundations beschikbaar (licht, medium en donker) en tevens een 10 tal kleuren lipstick. De kleuren hiervan zijn gekozen uit de meest populaire kleuren ooit gedragen tot heden. Een tweetal herenseries, ieder met zijn eigen karakteristieke geur, is de lijn De Tomaso en de serie Cyrano de Bergerac.