Marie Christine producten

Volgens een uniek stappenplan wordt bij Marie Christine ieder gezicht letterlijk omgetoverd. Hiermee worden fantastische resultaten behaald. Maar als specialist komen we je te allen tijde ook tegemoet: volg gerust ook je eigen weg.  

Face Make-up

Marie Christine start met een 3 tal primers. Aansluitend komen de foundations aan bod. Hiervan bestaan 3 versies en is Magic Fluid Foundation niet alleen een heel bijzonder product maar tevens een van de TOP producten. Bij de concealers is er keuze in de praktische stick vorm en in een 6 tal kleurnuances (Camouflage Cream) geschikt voor alle huidtypes. Voor het matteren en het fixeren zijn er meer dan voldoende (bronzing) poeders.

Eye Make-up

Uniek is dat er ook een primer is voor de ogen: Eye Shadow Primer als eerste stap. Vervolgens staan een drietal Eye Pencils ter beschikking. Eyeshadows zijn er in 15 verschillende mono kleuren en tevens als trio. Bij de mascara’s mag de Perfect Mascara met Hyaluron niet overgeslagen als TOP product. Dit geldt ook voor de Fix & Go Eyebrow Stick met handige borstel voor de wenkbrauwen naast 2 andere versies in poeder en mascara vorm.

lip make-up

Sensuele lippen komen binnen handbereik met de zijdezachte waterproof Perfect Lipliner in 6 verschillende kleuren. Perfect Lipstick wordt in 12 kleuren aangeboden en er is een lipstick in de vorm van een stylo pen: Hyaluron Jumbo Lipstick. Helemaal uniek: Magic Lipstick. Omdat de kleur zich aanpast aan de pH kleurt deze lipstick bij iedereen anders. Lipgloos zorgt voor een subtiele glans en om de lippen te beschermen is er een correctiestick met SPF 20.

Hand make-up

Ter completering van het Marie Christine minerale make-up assortiment zijn er 3 modieuze kleuren als nailpolish beschikbaar. Trekt snel in en plakt niet.

Accessoires

Kwasten en penselen van synthetische haren zorgen dat elke make-up techniek mogelijk is. Make-up experts weten sowieso dat aan de basis van uitstekende make-up een evenzo perfecte collectie kwasten, penselen en slijpers noodzakelijk zijn. De kwasten en penselen zijn samengesteld uit de kwalitatief beste synthetische haren zonder uit te vallen. Iedere make-up techniek is voortaan mogelijk.

Promotie

Een make-up merk is nooit compleet zonder allerlei praktische producten zoals een persoonlijk make-up paspoort en diverse posters en folders. Elegante draagtasjes van duurzaam gerecycled papier en luxe make-up etuis om alle make-up producten bij de hand te hebben (en houden) zijn ideaal als geschenk of als bonus bij aankoop. 

Displays

Marie Christine biedt een breed scala displays aan in werkelijk alle denkbare formaten en samenstellingen met focus voor de toonbank. Verras zo de cliënten keer op keer met een nieuwe en aansprekende eye catcher in de salon. Er zijn testerdisplays met en zonder bijpassende voorraad. Belangrijk is dat twee keer per jaar een compacte seizoen collectie aangeboden wordt geheel aansluitend aan de actuele mode.  

Testers

Alle verkoopproducten zijn tevens als tester leverbaar zodat iedere make-up expert elke denkbare touch -up makkelijk zelf kan uitvoeren. Soms is een tester zo mooi dat het ook een cadeauverpakking is: Testerpalet Velvet Eyeshadow biedt alle 15 kleuren aan in een oogopslag.

Make-up producten met verzorgende ingrediënten

Dankzij vele jaren van ontwikkeling door de MARIE CHRISTINE laboratoria komt nu het eerste professionele make-up product op de markt die de huid kent en tegelijkertijd de schoonheid van elke vrouw beschermt.

 

Veilige formules

De producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en zijn dermatologisch volledig getest om het risico op het ontstaan van ongewenste huidreacties en irritaties of sterker nog allergieën te voorkomen.

 

Ongewenste ingrediënten

Alle producten zijn vrij van onder andere parabenen en parfums*. Parfum- en parabeen vrije formules voldoen aan de strenge eisen van de delicate huid en aan de eisen van vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke (en dus minerale) make-up producten die minstens net zo effectief zijn als standaard producten.

 

Resultaat en bescherming

De laatste generatie actieve ingrediënten in uiterst functionele concentraties en op effectiviteit uitvoerig getest geven de MARIE CHRISTINE make-up producten een verzorgend resultaat. Zonfilters (SPF) en natuurlijke filters geven de huid de benodigde bescherming tegen invloeden van buitenaf.

 

Comfortabel en persoonlijk

De nieuwste generatie texturen zorgen voor het beste comfort en het meeste plezier in het gebruik. Optimale kleuren en een volledige serie voor iedere persoonlijke en eigentijdse look.

 

*Een enkel make-up product is mogelijk uitgezonderd op grond van wetgeving, houdbaarheid en producttechnische redenen.