Het merk Lady esther

Oreaden en de Lady Esther schoonheidssalons

Oreaden maakt samen met Lady Esther ook van jouw salon een succes door waardevolle cosmetica te leveren, aantrekkelijke bonussen en trainingen en workshops om met de producten te werken en nog beter te worden in je vak.

 

Praktijkgerichte workshops en trainingen

Als professionals van Oreaden hebben we onze jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche gebruikt voor de ontwikkeling van trainingen en bijeenkomsten ter ondersteuning van het vak van schoonheidsspecialist en voor de groei van schoonheidssalons. In onze trainingen en bijeenkomsten geven wij je veel informatie over de wijze waarop je de behandelingen uitvoert, hoe je huidproblemen oplost en welke producten je adviseert. Je leert bijvoorbeeld huidproblemen herkennen en hoe deze te behandelen. Wij helpen je om je klanten goed te begeleiden met de juiste behandelingen en productadviezen, zodat jij het aantal klanten in je salon kunt uitbreiden en meer winst kunt maken.

De klanten van de schoonheidssalons

Veel klanten die naar een schoonheidssalon gaan, hebben te maken met huidproblemen. Ze kopen helaas te vaak producten die niet passen bij hun huid. Iedere klant en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Vaak lossen ze hun huidprobleem niet op omdat ze niet weten hoe de huid te verzorgen of welke producten te gebruiken. Schoonheidsspecialisten die het probleem van de klant begrijpen, bieden een passende oplossing om een mooie huid te krijgen en te behouden. Klanten zoeken gericht naar een schoonheidsspecialist die hen begrijpt en waardevolle adviezen geeft. Met behandelingen en producten uit het Lady Esther-assortiment voldoe je op een verantwoorde manier aan de wensen van klanten voor een mooie, gezonde en goed verzorgde huid. Jouw deskundigheid in combinatie met goede behandelingen en producten is wat jouw klant nodig heeft.

 

Waarom is Lady Esther geschikt voor de klanten in je schoonheidssalon?

Veel klanten die een salon bezoeken, hebben huidproblemen, veroorzaakt door het gebruik van verkeerde producten. Klanten willen een schoonheidsspecialist die waardevolle adviezen geeft, goede producten adviseert en zorgt voor een mooi verzorgde huid. Lady Esther sluit goed aan bij de wensen van je klanten. Jouw deskundigheid in combinatie met goede behandelingen en producten zorgen dat je klant regelmatig terugkomt.

 

Kies voor Oreaden om jouw salon nog beter te maken, meld je aan als schoonheidspecialist.

 

Bekijk merktrainingen.