S’METICS

Aesthetic Green Skin & Health Concept

DERMACEUTICAL WORDT S’METICS

Dermaceutical is een Duits familiebedrijf dat bijna 20 jaar bestaat en in 2003 is opgericht. Het bedrijf is vooruitstrevend als het om de ontwikkeling van behandelingen en producten gaat. Dermaceutical ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk onderbouwde producten en behandelingen die zijn gebaseerd op hoogwaardige en veilige ingrediënten met een optimale natuurlijke aanpak. Er is een uitstekend team van wetenschappers, ontwikkelaars, ontwerpers en industrie-experts werkzaam. De innovatieve formules worden voortdurend verder ontwikkeld en zorgen voor hoge resultaten in huidverbetering. Aandacht voor milieu, dier en de planeet heeft de hoogste prioriteit.

 

Dermaceutical ontwikkelt niets zonder wetenschappelijk onderzoek. Op hoog niveau wordt er gewerkt en steeds gezocht naar efficiënte, actieve en veilige ingrediënten en behandelmethoden. Ingrediënten waarvan wordt vermoed dat ze de huid kunnen schaden, worden structureel vermeden. Dermaceutical producten zijn puur, authentiek, modern en bevatten hoog gedoseerde ingrediënten en zijn geschikt voor een mooie gezonde huid op iedere leeftijd. De producten worden in het eigen laboratorium in Duitsland door wetenschappers ontwikkeld.

 

De missie van Dermaceutical is om de beste oplossingen te bieden voor iedere klant door middel van veilige en innovatieve behandelingen en producten die zorgen voor een gezonde huid en zichtbare huidverbetering. Specialisten worden opgeleid en begeleid, waardoor ze zich kunnen onderscheiden als specialist en een unieke plaats kunnen innemen tussen algemene schoonheidssalons en klinieken.