Column Patricia – Nieuwe energie

Column Patricia – Nieuwe energie

Terug naar normaal
De twee lockdowns hebben flink roet in het eten gegooid maar niet getreurd, wij zijn al bijna 6 weken terug in de salon en ook wat de trainingen betreft kunnen we terug naar (bijna) normaal.

Corona – maatregelen – mogelijkheden
We houden ons aan de RIVM afspraken: bij klachten niet komen, (vaak) handen wassen, mondkapjes dragen en 1,5 meter afstand bewaren. We werken in kleine groepen en de ruimte wordt flink geventileerd. Wij zijn professionals en kunnen dit, dus: Wees welkom!

Een collega vertelde dat ze het inmiddels zo normaal vindt om mondkapjes te dragen, dat ze – ook als het niet meer hoeft – dat toch blijft doen. Wel zo professioneel, ik onderschrijf dit. Het is een ‘eye opener’ dat er duidelijk minder ‘normale verkoudheden en griepjes’ zijn sinds we bescherming (moeten) dragen: al met al hygiëne bevorderend en – laten we eerlijk zijn – dat wisten we toch al!

Nieuwe energie
Na wekenlang ‘netflixen’ is de tijd aangebroken om te ‘netflexen’. Ik bedoel natuurlijk dat we een tijdlang weinig konden en amper iets mochten maar nu (en gelukkig steeds meer) flexibeler zijn. Dus: netwerk aanspreken, laat je zien op social media, blijf cliënten informeren, ga zelf nieuwe energie opdoen en daarna energie overbrengen! Blijf vernieuwend ook in jouw salon want verandering van spijs doet eten 😊

Trainingen
Er is een scala aan trainingen zoals je kunt zien op de websites van Oreaden Cosmetics en bij de Huidexpert Club. Merktrainingen en merkonafhankelijke trainingen. Er wordt gebruik gemaakt van werkstoffen van verschillende leveranciers om het merkonafhankelijke karakter te onderstrepen.

Chemische Peelings
De 3-daagse training Chemische Peelings biedt een meer dan interessante kennisverbreding en kennisverdieping op het gebied van huidvernieuwing. Ik wil benadrukken hoe geweldig het is al na een 1e behandeling het effect te voelen en te zien! Een gezonde, frisse huid, glad en stralend. En dit alles uiteraard met 0,0% risico. De weg wordt zo letterlijk vrijgemaakt om werkstoffen (beter) te kunnen ontvangen en onbelemmerd te laten inwerken. Hoe geweldig is het als de huid nog effectiever kan worden behandeld. Kennis is noodzakelijk, vandaar een training in 3 dagen! Kom ook en schrijf je in, je zult er geen spijt van krijgen.

Professionele Facelift Behandeling zonder Mes
Deze 2-daagse training legt het accent op een facelift zonder daadwerkelijke ingrepen als snijden en hechten. Het geeft je inzicht over het ouder worden, de mogelijkheden om 1. met specifieke massage grepen, 2. met hoogwaardige werkstoffen en 3. met specifieke maskers huidveroudering te vertragen en de huidconditie te verbeteren.

We monitoren de huid, informeren onze cliënten over de mogelijkheid om hem/ haar de jeugdige uitstraling te behouden zonder mes. We gaan voor natuurlijk of zoals in de media wel vaker gehoord, we gaan voor ‘groen’. Dat betekent dat er zo min mogelijk conservering wordt gebruikt en hoogwaardige werkstoffen worden aangewend en dat is beter voor onze huid, beter voor onze planeet! Een win – win situatie : op naar een mooiere huid!

Hopelijk ben je nu benieuwd naar de trainingen ‘Chemische Peelings’ en ‘Professionele Facelift Behandeling zonder Mes’ en wellicht ook andere trainingen?
Kijk gerust op: https://huidexpertclub.nl of https://oreaden.nl  daar vind je onder andere video’s die je verder informeren en alle ins en outs.

Graag tot ziens in Soest!

Hartelijke groet van Patricia

Lees hier mijn vorige column