Column Patricia – Achter de schermen

Column Patricia – Achter de schermen

Naast drukke weken met de herstart van de schoonheidssalons zaten we ‘achter de schermen’ ook niet stil. Na bergen voorwerk thuis, de vele besprekingen telefonisch, via Zoom of beeldbellen, het mailen over en weer en af en toe een fysieke bijeenkomst in Soest, waren we de afgelopen week met het voltallige team bijeen om spijkers met koppen te slaan.

Het trainingsoverzicht 2021 lag al in concept voor ons, agenda’s paraat, verschillende verslagen en actie punten. Wat is klaar en wat moeten we nog bespreken, bijschaven, vervolmaken?

Het is de eerste keer dat we allemaal aanwezig waren, dus ook maar meteen voltallig op de foto.

Achter de schermen zijn we dus driftig aan het samenwerken om de motor draaiende te houden, want het docententeam (Desiree, Irene, Mary en Patricia) werkt hard maar doet het echt niet alleen.

Ria van Tol en Jeffrey van Dooijeweerd zijn verantwoordelijk voor onderdelen zoals professionele communicatie, verkoop en advisering en het goed inzetten van social media. Hierover bieden zij ook trainingen aan zodat wij – schoonheidsspecialisten met schroom – leren ‘beter te adviseren, meer omzet te maken en blije klanten over te houden’!

Bernadette is de spil waar het de trainingsruimte betreft, alle administratie, deadlines bewaken, het verwerken van aangeleverde informatie voor lesmateriaal, velerlei contacten, de inwendige mens (koffie, lunch, e.d.) en dan ook nog alsof het haar geen enkele moeite kost.

‘Chef d’Equipe’ Antoine is de claxon om ons scherp te houden, kilometerteller en brandstofmeter, de waarschuwingslampjes, de carrosserie waarop de verschillende onderdelen steunen en hij biedt de ruimte voor het plaatsen van de motor. Al met al een geoliede machine.
Oké … ik sla door … maar het zal inmiddels duidelijk zijn, wij 4 docenten doen het niet alleen.

Wat bieden wij dit jaar???
Geweldige – op zich staande – merkonafhankelijke trainingen.

Voor de Lady Esther specialist bieden we daarnaast ook merktrainingen en wie Lady Esther nog niet (voldoende?) kent en wil veranderen of het eigen assortiment wil verbreden, wees welkom.

Ben je benieuwd welke trainingen voor jou het verschil kunnen maken tussen schoonheidsspecialist of huidexpert … of wil je make-up expert worden? In 3 stappen naar een hoger level:

Alvast tot ziens,

Patricia

Lees hier mijn vorige column