Irene aan het woord – We zijn weer begonnen

Irene aan het woord – We zijn weer begonnen

Eindelijk na zoveel weken dat we niet mochten behandelen is het nu alweer bijna 1 maand volle bak voor menige praktijk. Wat een opluchting! Ik ben heel benieuwd hoe het jullie bevalt om weer te werken. Ervaren jullie dat er cliënten zijn die nog niet durven te komen? In ieder geval ik gelukkig niet. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en dat er in jullie familie of vriendenkring weinig corona patiënten te betreuren zijn.

Ondanks dat we geen bescherming hoeven te gebruiken volgens het RIVM houden we ons zoveel mogelijk aan de adviezen van de ANBOS. Het is wel ontzettend wennen. Ik vond het heel benauwd met een mondkapje op en in eerste instantie vond ik handschoenen dragen ook vervelend zeker omdat je de watertemperatuur niet goed kunt voelen. Ik masseer nu zonder handschoenen aan maar desinfecteer mijn handen voordat ik ga masseren en daarna nogmaals.

Vooral bij Micro-Needling ben ik heel voorzichtig omdat je kleine kanaaltjes in de huid maakt maar ja daar gebruiken we standaard al een mondkapje en handschoenen. Dus niks nieuws. Maar ik heb in mijn leven nog niet zoveel ontsmet als nu, zelfs de deurbel neem ik iedere keer af met desinfectiemiddelen!

We zijn bij Oreaden Cosmetics weer voorzichtig begonnen met de trainingen. Een aantal van jullie hebben de verbouwde trainingsruimte al kunnen bekijken en erin gewerkt. We zijn er erg blij mee en afstand houden is geen probleem. We zijn volop bezig om de Power Points professioneler te maken en de trainingen nog interessanter te maken: het niveau gaat omhoog!

Ook zijn we met onlinetrainingen begonnen. Dat zit nog in de startfase. Zoals in de vorige Oreoscoop was vermeld zijn er 3 dames die een gratis onlinetraining hebben gewonnen. De eerste training, die over de gevoelige huid ging, is positief ontvangen.

Zo’n onlinetraining heeft zo zijn voordelen. Je bent niet een hele dag uit je salon weg en je hoeft niet in de file te staan. Natuurlijk is het niet zaligmakend dus de trainingen bij Oreaden zullen altijd blijven bestaan. Het valt namelijk niet mee om een praktijktraining online te doen. Want zeg nu zelf: het is toch niet alleen heel gezellig en leuk om collega’s te ontmoeten maar ook om diverse ervaringen uit te wisselen en vooral om je vaardigheden te verbeteren. En niet te vergeten de heerlijke lunch. Jullie zien: we hebben niet stilgezeten en we hopen jullie binnenkort en vooral na de zomerperiode weer te kunnen ontvangen in de mooie grotere trainingsruimte!

We hebben het in de afgelopen periode allemaal heel zwaar gehad en hopelijk brengt de toekomst ons nieuwe ideeën en wensen want:

“Je bent nooit te oud om een ​​ander doel te stellen of een nieuwe droom te dromen”.

Lieve groet Irene

Lees hier mijn vorige blog