Irene aan het woord – Webinars

Irene aan het woord – Webinars

Tsja wat doe je als je niet mag werken door het Corona virus? 

We zitten meer binnen omdat we zo weinig mogelijk naar buiten mogen. We bewegen daardoor veel minder als normaal. Heel veel bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten. Zeker in deze moeilijke tijden is het ook moeilijk om gezond te leven. Het ritme in je leven is weg. We kijken massaal naar Netflix en Videoland, drinken misschien een alcoholisch drankje meer als normaal en we zetten makkelijker een toastje of nootje op tafel.

De neiging om door verveling meer te gaan snoepen of verkeerd te gaan eten is heel groot. Dit heeft allemaal met stress te maken want laten we eerlijk zijn voor ons vakmensen is stilzitten al moeilijk maar daar komt ook nog de zorgen bij omdat we weinig tot geen inkomsten hebben.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan om toch te bewegen, te ontspannen en gezond te eten. Maar om onze huid gezond (uitwendig) te houden moeten we haar niet alleen goed verzorgen met onze producten maar ook inwendig.

Webinars

Omdat ik nogal leergierig ben zijn Webinars een welkome afleiding. Er zijn betaalde en gratis Webinars te volgen. Ik heb me gestort op Webinars over Voeding, Het brein, Darmen, Micro-Needling, Webinars zelf geven en Huidafwijkingen. Echt super interessant.

NIEUW: volg een Webinar training!

Omdat ik zoveel Webinars en trainingen online heb gevolgd de afgelopen jaren en nu is hét moment nu ook aangebroken om jou als specialist online training / Webinar aan te bieden.

De volgende 4 onderwerpen biedt ik nu aan gebaseerd op de 4 nieuwe (!) basis series van Lady Esther:

  • Behandeling van de droge- en gevoelige huid (vooral producten uit de Sensitive Line)
  • Behandeling van de vetarme- en oudere huid (vooral Vitamin A)
  • Behandeling van de vette- acne en gecombineerde huid (vooral producten uit Silky Way)
  • Behandeling van de normale- en vochtarme huid (vooral Hyaluron) 

Redenen om te veranderen

Omdat we nu nog niet kunnen inschatten wanneer de trainingen weer kunnen plaatsvinden en we met onze tijd mee moeten gaan maar ook omdat het veel reistijd scheelt, in de file staan en een dag uit de salon is een Webinar of een online training een uitkomst. Het is ook onderdeel van Onze Toekomst!

Een onlinetraining duurt één uur tot maximaal anderhalf uur. Natuurlijk blijven de gewone trainingen in Soest bij Oreaden Cosmetics bestaan want zeg nou zelf met elkaar kletsen, sparren, crèmes en allerlei andere producten zelf ervaren en ruiken, voelen, massages aanleren blijft natuurlijk altijd leuk, leerzaam en gezellig en dat moet ook zo blijven. Zie daarom een online training als een aanvulling.

Laat sowieso van je horen; ik sta klaar voor alle vragen. Je kunt mij mailen i_v_duuren@hotmail.com of Antoine bellen of mailen. Ik zie uit naar jullie reacties.

Lieve groet Irene

Lees hier mijn vorige blog