Column Patricia – Herfst

Column Patricia – Herfst

Het is herfst en we merken het aan heel veel dingen. De blaadjes vallen, het waait en regent van tijd tot tijd flink en als het niet regent dan miezert het en ook daarvan wordt je gewoon goed nat. Gelukkig is het ook vaak droog in de herfst met een heerlijk zonnetje waar we dan nog gauw van genieten voor het voorbij is.

Het is herfstvakantie, afgelopen week voor de provincies die zijn ingedeeld bij ‘Noord’ en deze week zijn ‘Midden en Zuid’ aan de beurt. Heerlijk als zoals vandaag dan het zonnetje zich extra laat zien. Maar we balen ook want onze vrije dagen worden ook minder fijn gekleurd door Corona. De horeca is opnieuw op slot, onze bewegingen worden gekort en er wordt een beroep gedaan op onze verantwoordelijkheid.

Wordt dit een negatief verhaal, nee natuurlijk niet! Want er kan gelukkig nog steeds heel veel!

Wie schrijft die blijft, dus laat je klanten en je omgeving weten wat er wél kan.
Een lekkere herfstbehandeling in de salon, rekening houdend steeds met de juiste voorzorgsmaatregelen uiteraard. Eigenlijk stond hygiëne altijd al hoog op ons lijstje en er is wat dat betreft weinig veranderd behalve dat we het af en toe even extra moeten melden.

Herfst en herfstweer: onze huid heeft behoefte aan een oppepper na de zomer, een diepe reiniging en peeling om de werkstoffen op te nemen, met aansluitend een goede verzorging en bescherming. Zowel dankzij een flauw zonnetje nog even een SPF gebruiken, tegelijkertijd ons beschermen tegen het almaar meer gure weer.

Mijn tip? De Vitamine A lijn met het keuzemenu Vitamin A Summer Cream SPF8, Vitamine A Cream 24H of de Vitamin A Wintercrème en uiteraard Skin Protection Cream met en vitamine A, C en E én een SPF 25 kan prima nog steeds ingezet worden.

Om niet te missen: De Sensitive lijn is uitgebreid met een geweldige nieuwe crème: Sensitive Skin Calming Cream die vele kenmerken heeft: extra bescherming en kalmering niet alleen bij een huid die leidt aan couperose of rosacea maar nog véél meer.

En Antoine zou Antoine niet zijn om een mooie actie te bedenken zoals de gratis Body producten!

Denk er om … Smeren is je huid beheren.

Hartelijke groet van Patricia

Lees hier mijn vorige column