Column Patricia – Skin Analyzer

Column Patricia – Skin Analyzer

Enige tijd geleden stond ik voor de vraag of de Skin Analyzer niet een mooie toevoeging zou kunnen zijn voor in mijn praktijk, zo liet ik jullie weten.

Absoluut sceptisch, allesbehalve overtuigd maar niet onwelwillend ben ik de Skin Analyzer nader gaan onderzoeken. Klantinformatie ingevoerd, mijn echtgenoot René en mezelf als eerste proefkonijnen de opnames en metingen gedaan. Oefenen en herhalen bij zoveel mogelijk klanten.

Reacties van de klanten: wat gaaf, wat professioneel, wat bijzonder om zoveel over mijn huid op een beeldscherm te zien én dat het bevestigde wat ik al zo vaak adviseerde aan mijn klanten.

De resultaten staan op het scherm – er is dus geen ontkomen meer aan.

Tromgeroffel, vuurwerk en bewustwording bij mij maar, veel belangrijker, ook bij de klant.

De harde feiten: een bevestiging van mijn (eerdere) adviezen voor de salonbehandelingen en aansluitende verzorging voor thuis. Meer overtuiging was er niet nodig. Dankjewel techniek.

MIJN VERKOOP GING ZIENDEROGEN OMHOOG

Sommige klanten kochten al wel verzorgingsproducten (crèmes, serums, maskers) maar nu had ik daarbovenop ineens een groeiende verkoop van reinigingsproducten en peelings.

En die klanten die nog niet met ‘mijn’ producten naar huis gingen, zijn gestart met 24H crèmes.

Harde feiten: na 18 huidanalyses werd ik verrast met meer dan een verdubbeling van de verkoop van thuisverzorgingsproducten! Voor mij betekende dit op 18 klanten een extra omzet van 160%!!! Dat zet je dan toch wel aan het denken hè.

Er kan zoveel meer met dit apparaat dan ik had kunnen vermoeden. Kom naar een training bij mij en ervaar het zelf.

Mijn collega Irene en ik hebben een handige handleiding gemaakt, die uiteraard bij het apparaat en de gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Hartelijke groet van Patricia.

Lees ook mijn vorige column