Marie Christine Summer Feeling

Marie Christine Summer Feeling

Heb je nog geen make-up in de salon of mis je een goede nieuwe seizoenslook (of wat anders op make-up gebied) dan is het verstandig verder te lezen. Sowieso zul je verbaasd zijn van het aanbod en de vele mogelijkheden, zo breng je de zomer én dynamiek in je salon!

Maar eerst wie en wat is Marie Christine.

Welkom in de make-up wereld van Marie Christine!

Marie Christine is hoogwaardige minerale make-up (zonder parabenen, parfums en allergenen en dergelijke) en is toch uitstekend betaalbaar. Alleen al in Duitsland, waar dit bijzondere product vandaan komt, werken naar volle tevredenheid op dit moment 6500 schoonheidssalons met dit innovatieve make-up product; overigens zonder extreme kleuren!

Maar er is meer. Marie Christine is een mooie compacte make-up collectie en volgt constant iedere make-up ontwikkeling op de voet. Het zal menige vrouw daarom weinig verbazen dat er daarom ook een aantal ware make-up parels in de collectie aanwezig zijn. Natuurlijk worden modetrends nauwlettend gevolgd en verschijnen er twee keer per jaar seizoencollecties die hierop zijn aangepast. Laat je verwennen, ja gerust ook verrassen en betoveren want alles is mogelijk met dit speelse en elegante make-up product. Alleen verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons.

Marie Christine, dé make-up expert

Minerale make-up is he-le-maal van deze tijd; het zorgt voor een optimale huidverdraagzaamheid en misschien wel het allerbelangrijkste: een hoog comfort!

Summer Feeling

De allernieuwste zomerlook van het minerale make-up merk Marie Christine.

De slimme Beauty MUST HAVES van Marie Christine laten een exotisch zomergevoel waarheid worden.

Introductie

Speciaal voor een zomerse teint verleid Mineral Compact Powder DUO (1) een natuurlijke perfectie. Eyebrow Powder (2) en All-Over Shimmer Stick (3) toveren een sterke uitdrukking en geven samen met Absolut Mascara (4) een perfecte uitstraling. Absoluut trendy zijn de draaibare Hyaluron Jumbo Lipsticks (5) in 5 verschillende kleuren, van zacht pastel tot klassiek rood. De zachte consistentie samen met de actieve en populaire werkstof Hyaluron hydrateren optimaal de lippen en zorgen voor mooie volle lippen zonder deze uit te drogen.

Een complete make-up (gezicht, ogen en lippen) op minerale basis was nog nooit zo makkelijk binnen handbereik!

 

Korte uitleg Marie Christine producten

(1) Mineral Compact Powder DUO Voor ieder huidtype, ook een gevoelige en droge huid.

De superzachte Mineral Compact Powder DUO laat zich perfect in de huid opnemen en ieders natuurlijkheid letterlijk stralen! Het poeder camoufleert roodheid en pigmentvlekjes. Rimpels en fijne lijntjes vertonen een andere dimensie. Dit kleurduo is perfect voor een individuele kleurmix en schaduweffecten. Phycocorail ®, een biomineraal koraalpoeder van rode algen, zorgt voor bescherming van vrije radicalen. Toepasbaar als enkel product of over de make-up te gebruiken. Inclusief praktische poederdons. Vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Inhoud 9 g

Consumentenprijs € 20,95

(2) Eyebrow Powder

In een chique verpakking met spiegel en applicator. Fantastisch geschikt voor een natuurlijke kleurafgifte, correctie en vollere wenkbrauwen. Ook geschikt als eyeshadow! Vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Inhoud 2,65 g

Consumentenprijs € 16,50

 

(3) All-Over Shimmer Stick

Zacht en creamy potlood die briljant effecten tovert bij de ogen, lippen en wangen. Fascinerende kleuren in zijdeachtige textuur verleiden werkelijk iedere vrouw het gehele jaar; zeker ook ideaal met de feestdagen voor de deur. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Vrij van minerale olie, parfum en siliconen.

Consumentenprijs € 11,95

(4) Absolut Mascara

Verlengt intens, maximaal volume en prachtige separatie. Door verlengende zijde microvezels en beschermende was vervangt mc absolut mascara bijna een wimper primer. Vooral verzorgend en verstevigend dankzij Cashmilan® en Biotin. Geeft geen strepen. Zeer fijne flexibele kunststof borstel. Vrij van PEG, parabenen, parfum en minerale olie. Door oogartsen getest.

Consumentenprijs € 17,75

(5) Hyaluron Jumbo Lipsticks

Lipstick met Hyaluron in de hoofdrol. Deze sterk hydraterende lipstick bevat Hyaluron en zorgt voor perfect gedefinieerde, volle en gladde lippen. Plakt niet. 2 in 1: kleur en verzorging. Eenvoudig in gebruik: zonder slijpen, gewoon de lipstick open draaien. De lippen voelen zacht aan. Vrij van parabenen. Beschikbaar in 5 kleuren.

Consumentenprijs € 17,95