De hele winter beschermd

De hele winter beschermd

(Be)sparen op verzorging? Niet nodig. Daarom is er nu de Beauty Deal.

WAT IS BEAUTY DEAL?

Je klanten ontvangen (het liefst) een zo hoog mogelijke korting. Dat is het beste te realiseren op de behandeling en op de producten voor thuisverzorging. Geef ze eens ongelijk….
Je wilt maximaal rendement en vooral: resultaat bereiken. Een betere en mooiere huid aan je cliënt geven. Het liefst zo lang mogelijk. AL DEZE WENSEN KOMEN NU SAMEN IN BEAUTY DEAL.

Je biedt vaste cliënten (en nieuwe) een actueel aanbod die al deze wensen waarmaakt. Met een unieke én nieuwe behandeling die voor iedereen geschikt is: de Winterbehandeling. Buiten is het (aangenaam?) koud en guur aan het worden. Daarom is voor de volgende slogan gekozen: DE HELE WINTER BESCHERMD.

Je geeft een fijne nieuwe behandeling en helpt je klant met de verzorging thuis. Zij zet de behandeling thuis voort en zal ongetwijfeld meer plezier aan het advies beleven. Dat bindt de klant meer aan je praktijk en vakkennis.

BEN JE KLAAR VOOR DE NOODZAKELIJKE VERANDERING?

Dat de tijden volledig anders zijn geworden is voor iedereen duidelijk. Op klanten wachten kan lang duren. Toch wordt huidverzorging door je klanten niet vergeten. Maar de markt moet helemaal anders worden benaderd. Actieve aanbiedingen (zoals Beauty Deal) voor de behandelingen is een must.

OREADEN COSMETICS HELPT JE MET EEN UITGEBREID MARKETING PAKKET

Je ontvangt:

 1. een nieuwe behandeling; de Winter Behandeling actueel voor het komende seizoen
 2. een poster die perfect aansluit op de actualiteit (zichtbaar in de salon)
 3. een flyer om de actuele Beauty Deal per post en/ of digitaal naar al je klanten te sturen (wel zo makkelijk); en om in je omgeving de Beauty Deal bekend te maken
 4. voor nieuwe klanten aan te trekken een kant – en – klare advertentie (wij helpen je graag met de laatste hand zoals het plaatsen van bedrijfsgegevens en logo)
 5. een Wetransfer link met alle teksten en beelden (voor je website, Facebook etc.)
 6. om de presentatie in je salon in stijl af te ronden: sneeuw (geen echte natuurlijk)
 7. 3 thuisverzorgingsproducten met een korting van meer dan 30% (Vitamin A Winter Cream inclusief 3 gratis ampullen / Vitamin A Cream Mask / Vitamin A Concentrate ampullen 6 stuks)
 8. en tenslotte: deze producten worden geleverd in een speciale tas met daarbij voor je klant een duidelijke uitleg hoe en in welke volgorde deze gebruikt kunnen worden thuis

Doe ook mee en verras je klanten met deze Beauty Deal!

Hieronder kan je alles nog eens rustig bekijken:

 • Wat is de Winter Behandeling; klik hier
 • Hoe ziet de poster eruit voor mijn klanten; klik hier
 • Hoe ziet de flyer eruit voor mijn klanten; klik hier
 • Hoe kom ik aan nieuwe klanten; hier vind je de advertentie; klik dan hier
 • Wat zijn de 3 thuisverzorgingsproducten en wat lezen mijn klanten erover; klik hier
 • Meer weten over Lady Esther? Klik dan hier