Waarom beauty deal

Waarom beauty deal

WAAROM BEAUTY DEAL: 10 REDENEN VOOR JE VERZAMELT

  1. Een heerlijke korte behandeling (Zomer Behandeling) met de allernieuwste werkstoffen (o.a. Argan olie) gericht op maximale hydratatie; en je onderscheidt je t.o.v. de collega’s.
  2. Ideale aanbieding uitermate geschikt voor de allergrootste doelgroep: bestaande cliënten die graag behandeld willen worden, maar helaas slechts af en toe producten kopen (nu wordt het hun wel erg gemakkelijk gemaakt).
  3. De aanbieding is geschikt voor alle cliënten; oud of jong, een normale- en een vochtarme huid; de Zomer Behandeling en de daarbij horende 3 producten zijn breed inzetbaar.
  4. Veel voordeel: behandeling en producten tijdelijk voor slechts € 99.
  5. Het lijkt dat je iets minder overhoudt per afname; maar doordat vele cliënten deelnemen aan de Beauty Deal (het doel!) is de winst vele malen hoger. **
  6. Het gebruik van de 3 werkstofrijke producten geven na de behandeling daadwerkelijk een super huidresultaat! Met andere woorden: garantie op super tevreden cliënten!
  7. Nog meer mensen blij maken? Treedt gerust naar buiten via bijvoorbeeld een advertentie of social media; je biedt een unieke behandeling aan met uniek voordeel!
  8. Extra verkoop kansen: uitbreiding van de Zomer Behandeling met een extra lange massage, wimpers/ wenkbrauw verven, epileren, harsen, extra handverzorging of oogverzorging is extra inkomen te behalen.
  9. Bestaande en weinig actieve cliënten kun je fysiek of digitaal ”wakker schudden” door hun de flyer te sturen.
  10. Cliënten zijn blij met de door jou aangeboden brochure: je helpt hun om wegwijs te worden met de 3 producten hoe, op welke wijze, wanneer en in welke volgorde deze verzorgingsproducten te gebruiken.

** wil je een specificatie; vraag dit gerust op! Bel of mail ons: info@oreaden.nl