Column Patricia – MATRIXYL – ANTI-AGING TEN TOP!

Column Patricia – MATRIXYL – ANTI-AGING TEN TOP!

Huidveroudering is een onvermijdelijk proces en treft iedereen. Liefst willen we eeuwige jeugd.
Wees eerlijk, hoe fijn is het te horen dat we er goed uit zien en jaren jonger ogen dan de echte jaren. Maar hoe werkt het dan en wat helpt?

Huidveroudering – De Feiten
Tot aan een leeftijd van begin 20 worden allerlei processen in ons lichaam positief aangestuurd zoals ontwikkeling en groei. Ergens halverwege de 30-er jaren zullen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden en gaan we de pre-aging aan. Vervolgens adviseren we de anti-aging verzorgingsproducten al vanaf 40 jaar.

Een ongezonde leefstijl kan een belangrijke negatieve factor zijn. Denk aan een stressvol bestaan, (te)weinig slaap, alcohol, roken, ongezonde voeding, weinig beweging en (te)veel zon.

Daarnaast speelt erfelijkheid een rol bij de snelheid van de ‘aftakeling’ – denk aan ouders en grootouders en hun huidconditie. Ben je gezegend met goede genen of … HELP!

Kijken we naar de opbouw van de huid dan gebeurt in grote lijnen het volgende:

  • de opperhuid wordt dunner, de huidbarrière verstoort, de huid wordt droger en verliest glans (vale huid);
  • in de lederhuid nemen collageen, elastine en hyaluronzuur af;
  • afname van collageen (een eiwit in het bindweefsel) zorgt voor afname van de stevigheid;
  • afname van elastine, extra veroorzaakt door UV-straling, zorgt voor afname van rek waardoor lijntjes en rimpels ontstaan (denk aan een elastiekje in de zon, deze droogt uit en breekt);
  • afname van hyaluronzuur zorgt dat de huid vocht verliest, zowel oppervlakkig als dieper in de huid gelegen.

 

Behoud van onze jeugdige uitstraling – Hoe gaan we de strijd aan?
Hiervoor heb ik een nieuwe Lady Esther training gemaakt met het nieuwe Anti-Aging Masker in de hoofdrol. We draaien de klok als het ware terug en begeven ons op weg naar (het behoud of terugwinnen van) een jeugdige uitstraling.

We krijgen hulp van Matrixyl – een super anti-aging peptide die de productie van huideigen collageen en glycosaminoglycanen (waaronder hyaluronzuur) stimuleert. De huid wordt steviger waardoor het afweersysteem de veroudering remt. Een effectieve massage maakt het plaatje af!

Benieuwd naar de nieuwe Lady Esther training? Schrijf je in voor deze nieuwe training die gehouden wordt op 13-10-2021 en 16-11-2021 en we gaan voor Anti-Aging ten TOP!

https://oreaden.nl/merk-trainingen/

O … en wil je profiteren van een voordeeltje voor voldoende salonvoorraad? Bestel dan vast de Anti-Aging Moisture Base, Anti Aging Concentrate ampullen en de Anti-Aging Cream uit de grandioze salon aanbieding van deze maand.

Met een hartelijke groet,

Patricia