Column Patricia – Facelift effect – We gaan voor goud

Column Patricia – Facelift effect – We gaan voor goud

Wil je de strijd aangaan tegen huidveroudering of beter gezegd, wil je iets doen om er echt jeugdiger uit te zien? Sla de beauty bladen maar open en een scala van oplossingen wordt je aangereikt. Van zijdeproteïnes, vitamine preparaten tot algenextracten, serums en ampullen, diepwerkende fruitzuren en ja zelfs instant collageen dat kan worden aangebracht op de gewenste plekken of als pillenkuur om te slikken voor werking van binnenuit.

Zie jij door de bomen het bos nog?

Huidveroudering in grote stappen

  • de opperhuid wordt dunner, de huidbarrière verstoort, de huid wordt droger en vaal;
  • in de lederhuid nemen collageen, elastine en hyaluronzuur af;
  • afname van collageen in het bindweefsel zorgt voor afname van de stevigheid;
  • afname van elastine, extra veroorzaakt door UV-straling, zorgt voor afname van de souplesse;
  • afname van hyaluronzuur zorgt dat de huid vocht verliest, zowel oppervlakkig als dieper in de huid gelegen. Zie daar … rimpels!


Plan van aanpak

Mijn advies aan cliënten is in de regel:

  1. Bij de schoonheidsspecialist werken we altijd naar de best mogelijke haalbare conditie van de huid voor dit moment;
  2. Wil je dat deze (top)conditie wordt voortgezet en vastgehouden, zorg dan dat je thuis de meest geschikte verzorgingsproducten gebruikt;
  3. Periodiek naar de schoonheidsspecialist voor een meting en een voor dat moment weer meest geschikte behandeling (elke 6-7 weken maar minimaal elk kwartaal = 4x/jaar).
  4. Indien gewenst of nodig af en toe een kuurtje extra (massages/fruitzuurbehandeling/ampullenkuur)


Professionele Faceliftbehandeling ‘zonder Mes’ … écht???
Voor die cliënten die het maximale resultaat willen bereiken of (zelfs) een facelift overwegen, is een faceliftbehandeling ‘zonder mes’ een prima alternatief. Niet snijden maar onze huid (en huid herstellend vermogen) letterlijk weer wakker schudden!

Wat bieden we
Kennis over de huid en de oorzaken van huidveroudering om de cliënt bewust te maken van het proces hoe dit te vertragen en om te buigen is.

Kennis over anti-aging ingrediënten zoals Matrixyl, die de aanmaak van collageen en elastine aanstuurt, Hyaluronzuur, die in grote mate water aan zich bindt en de vochtbalans herstelt, Vitamine A die het huidbeeld gladder maakt en beschermt.

Het nut van (2-) wekelijkse peelings (celvernieuwing!) en serums (intensieve werkstofconcentraten) om een jeugdiger, gladder en aantrekkelijker huidbeeld te verkrijgen en te behouden.

Bijzondere massagetechnieken die solitair maar ook in combinatie gegeven kunnen worden waarbij o.a. de Guaza Board massage (ook wel bekend als Guasha) een flinke doorbloeding geeft en een werkelijke boost is bij huidversteviging. Niet moeilijk aan te leren, fantastisch zichtbaar en een voelbaar effect. Voeg daar specifieke handgrepen uit de Bindweefsel Massage, Cosmetische Shiatsu Massage en Lymfedrainage aan toe en op alle fronten wordt de tegenaanval versterkt.

Als klap op de vuurpijl een aantal zeer bijzondere maskers met direct liftend effect dat nog dagenlang doorwerkt. We gaan voor GOUD!

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de 2-daagse training ‘Professionele Facelift Behandeling zonder Mes’ en bied ook jouw cliënten topbehandelingen en een jeugdige uitstraling zonder littekens!

Tot snel, kijk op: https://huidexpertclub.nl/professionele-facelift-behandeling-zonder-mes/

Met een stralende groet,

Patricia

Ps vergeet niet je vouchers te gebruiken hé!