Zie je ‘’verkopen”” ook als een noodzakelijk kwaad?

Zie je ‘’verkopen”” ook als een noodzakelijk kwaad?

Is er al genoeg gezegd en geschreven over de Lady Esther Skin Analyzer? Alhoewel….in de afgelopen Oreoscoop edities is geloofwaardigheid besproken, daarna deskundigheid en in de laatste overtuiging.

Maar één onderwerp ontbreekt… verkoop! Over het hoe en waarom hebben we het nu voor het eerst. Dat verkopen een hele andere dimensie krijgt dankzij de Skin Analyzer is onomstreden.

Eigenlijk is de klassieke manier van verkopen ten einde gekomen zodra de Skin Analyzer zijn intrede krijgt in de salon. De tijd is voorbij dat je alleen door kennis en enthousiasme de cliënt zover krijgt dat ze instemt tot aankoop van een product. En zeg nou zelf: je weet hoeveel tijd en moeite dat kan kosten! Iedere dag weer. Geen ‘’getrek’’ meer aan je cliënten; die tijd is definitief voorbij. Het verkoopproces gaat nu andersom!

Geen discussie meer

Je gaat nu samen met je cliënt naar de huid kijken en alleen jij kunt beoordelen wat je ziet. Dat heb je geleerd. De software helpt je daarbij en zo kom je tot de juiste huiddiagnose: wat heeft deze specifieke huid op dit moment nodig. Welke werkstof. En in welke product(en) zit deze belangrijke werkstof. Dat wordt het uitgangspunt voor je advies en voorschrift. Huidkennis en productkennis komen samen.

Stap voor stap

Het klinkt misschien wat onwerkelijk maar het is echt zo. Het enige wat telt is wat is ‘’verstandig’’ qua aantal producten. Niet alle producten verkopen is het devies! De cliënt moet het niet alleen kunnen betalen maar moet ook nog steeds zelf overtuigd worden dat de producten van Lady Esther haar huid helpen te verbeteren. En daar gaat het om; wij geloven in een betere huid dankzij de juiste werkstof(fen) geadviseerd door een deskundig en goed opgeleide huidexpert. Nu is het de beurt om de cliënt te helpen en te overtuigen. Vandaar ga stap voor stap te werk.

30% meer omzet

Dat is wat je kunt bereiken als je gelooft in deze nieuwe huidbenaderingswijze mits je consequent en gedisciplineerd blijft. Dit alles op zijn beurt is weer onderdeel van de Methode Lady Esther. Hierover meer in de volgende Oreoscoop.

Werken met de Lady Esther Skin Analyzer zorgt ervoor dat je doorgroeit van huidverzorging naar huidverbetering.

Zelf kennismaken? Dat kan. Gratis en vrijblijvend. Bel op (035- 60 99 220), stuur een mail (info@oreaden.nl) en we maken een afspraak voor een demo hier in Soest tussen jou en onze expert Patricia. Alvast tot ziens in Soest.