Start Grandioze Salonverpakkingen Actie Lady Esther

Start Grandioze Salonverpakkingen Actie Lady Esther

Geweldig nieuws!                                                                                                                                                                                  

Met veel plezier start vanaf nu (ingangsdatum 23 november) de Grandioze Salonverpakkingen Actie van Lady Esther. Net zoals afgelopen jaren is er heeeel veel inkoopvoordeel te behalen. In navolging van afgelopen jaar is er ook al bij aanschaf van 2 salonartikelen van hetzelfde artikel 10 % korting te ontvangen. De meest lucratieve korting is natuurlijk 3+1 gratis bij aanschaf van hetzelfde artikel.

Klein overzicht  

Alle salonverpakkingen doen weer mee! Dus denk aan bijv. de populaire Vitamin A Creams in de zomer-, winter- en in de alle seizoenen variant), Anti-Aging Moisture Base, Sensitive Skin Calming Cream en Senstive Calming Mask (om maar een paar nieuwe salonproducten te noemen), de vele ampullen (gratis 24 ampullen!!!), Eye Make-up Remover Fluid 200 ml (de enige verpakking die zowel verkoop- en salonverpakking is bij Lady Esther), de diverse Vliesmaskers, de 30 ml werkstofconcentraten met handige pipet en de sowieso al scherp geprijsde Behandelsets waaronder de gewilde Eye Care Set en de Fruitzuur Behandelset.

Wat en hoeveel bestellen?   

Je hoeft geen kostbare tijd hierin te stoppen! Bel ons en je wordt razendsnel geholpen; bel  035 – 60 99 220. Aan de hand van de statistiek wordt jouw exacte verbruik snel vastgesteld. Een op maat gesneden besteladvies. Nooit teveel….maar ook niet te weinig. Je profiteert zo optimaal van het ruime aanbod en het meer dan interessante voordeel.

TIP: Koop seizoenproducten zoals Vitamin A Winter Cream en juist die producten die aansluiten bij de actuele acties en de trainingen.

De Grandioze Salonverpakkingen Actie is geldig van 23 november tot en met 23 december 2020.

Belangrijk bericht!

De afgelopen jaren heeft de Grandioze Salonverpakkingen Actie van Lady Esther in het najaar en in de zomer plaatsgevonden. Mede door een bijdrage van Lady Esther Duitsland. Maar dit is echter geen garantie! De inkoopkorting die je ontvangt is geen automatisme. In ieder geval willen wij je dit doorgeven zodat je te allen tijde hiervan op de hoogte bent.