Irene aan het woord – Seizoen behandelingen

Irene aan het woord – Seizoen behandelingen

Wat wordt hiermee bedoeld? Een geheel nieuwe training! In de training leren jullie veel boeiends namelijk 2 behandelingen die perfect aansluiten aan het komende seizoen: herfst en winter. En een hierop aansluitende training, pas na de jaarwisseling, gaat over de beste huidverzorgende behandelingen voor de lente en de zomer.

De eerste training met als onderwerp Herfst/ Winter wordt op 14 september gegeven door mijn collega Patricia Werkman.

Wat gebeurt er met de huid in deze seizoenen en hoe kunnen wij in een korte behandeling zoveel mogelijk bereiken.

Herfst

Wat zie je aan de huid als de zomer voorbijgaat en overloopt in de herfst. De huid is vochtarmer door zon, zee en zand. De hoornlaag heeft zich verdikt. De huid is vaak wat onzuiverder, droger en verouderd sneller.

Ook verminderd de celstofwisselingsactiviteit in de herfstperiode. Wat kunnen we met de behandeling bereiken:

  • Huidversteviging
  • Het activeren van de cellen
  • Extra peelen om de verdikte hoornlaag kwijt te raken (denk ook aan de ludieke actie die alleen deze maand er is)
  • Behandelen met het accent op de vollere/ rijkere crèmes

De behandeling is gericht op de oudere huid en er wordt met rijke crèmes gewerkt om de cel activiteit op peil te houden. Natuurlijk is deze behandeling voor ieder huidtype geschikt.

Speciaal in deze behandeling is een nieuwe massage die je leert (je leest het nu goed) tijdens het masker. Nieuwsgierig geworden? Er is nog meer.

Winter

Wat zie je aan de huid na de herfstperiode. De huid vertoont meer teleangiëctastieën. De epidermis ziet bleek door gebrek aan zonlicht. De huid is vochtarm en vaak droger door de temperatuurverschillen. En vooral mist de huid vitaminen en mineralen.

We moeten de huid revitaliseren; we geven een nieuwe impuls om de huid te vernieuwen en door vitaminen en mineralen aan te vullen. Wat kunnen we met deze behandeling voor resultaten bereiken:

  • Activeren van de celdeling
  • Aanvullen van noodzakelijke huidvitaminen
  • Vochtbalans op peil brengen
  • Stimuleren collageen aanmaak

Deze behandeling is gericht op de vermoeide, vale en droge huid. Maar natuurlijk daarnaast ook uitermate geschikt voor ieder huidtype die een tekort heeft.

Naast de behandeling leer je een nieuwe massage, weer een andere dan bij de herfst behandeling, die ook (!) tijdens het masker wordt gegeven.

Hiermee worden deze 2 behandelingen een ware verrijking van je behandelaanbod. En je cliënt krijgt een extra boost hiermee om zo zowel je bestaande als nieuwe klanten aan te trekken. Schrijf je nog gauw in.

Dit kan op de website of bel, app of mail naar Antoine.

Lieve groet Irene

Lees mijn vorige blog