Column Patricia – MASSEREN ALS EEN BALLERINA

Column Patricia – MASSEREN ALS EEN BALLERINA

MASSEREN ALS EEN BALLERINA
BALLETLES BINNEN DE MASSAGES
DE VOLGENDE STAP OM EXPERT TE WORDEN

Tijdens de basisopleiding schoonheidsverzorging heeft menig schoonheidsspecialist de voorzichtige eerste stappen gezet op het gebied van de massage. Het is net als met leren lopen en de eerste pasjes worden met gejuich ontvangen door de omstanders. Van stapjes gaan we over naar lopen en wandelen.

Onze behendigheid vordert, technieken volgen elkaar op binnen het lopen en hinkelen en rennen en zo gaan we steeds verder in onze ontwikkeling. Ergens tussenin zullen de muzikaal aangelegden onder ons al hebben leren heupwiegen, misschien zelfs dansen. Tja … en dan komen de vergulde moeders met … BALLETLES!

Binnen de massage hebben we technieken geleerd, overgangen, ontspanning, concentratie, welke greep en waarom en … o ja, wanneer. Wil je ook graag variaties aanleren binnen de massage, nieuwe loopjes en lichtvoetige overgangen, pirouettes, spagaten – waar nodig of handig – en vooral een “pas de deux” voor onze gouden handen?

Meld je dan aan voor de training Ampullen en Maskers op 29 september of 19 oktober a.s.

Naast uitgebreide kennis over de vele ampullen en maskers en hun combinatie mogelijkheden, ga je tevens naar huis met maar liefst 3 specifieke massages voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontmoeten we elkaar op één van de praktijkdagen? Zie ook het totaaloverzicht bij deze Oreoscoop.

Hartelijke groet van Patricia.