2 Luxe Gift Sets

2 Luxe Gift Sets

Van meerdere specialisten kwam ons ter ore om weer een aantrekkelijke Cadeau Set als Luxe Gift Set te presenteren. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en hebben er 2 dit keer in de aanbieding!

The Best of… Lady Esther! Het ultieme kerstcadeau nu bij jouw salon aanwezig!

Keer op keer is er vraag voor een luxe best of set met veel voordeel. En mooi gepresenteerd met het beste op het gebied van werkstoffen bij elkaar. 3 producten die perfect bij elkaar passen om zo een optimaal mogelijk effect te bereiken. Met een klein extraatje (t.w.v. € 18,50) gratis erbij; ja dat ook nog.

en de tweede set…

Nieuw: The Best of… Stamcel & Anti-Aging!

Nieuw dit jaar en perfect aansluitend bij de rubriek Product van de Maand. ARTBIO Stem Cell is als stamcel crème naast de Caviar en de Matrixyl producten zonder meer een onbetwiste topper op anti aging gebied! Nu dus ook als set erg voordelig samen met 2 aansluitende producten voor de oudere huid. Alles erg aantrekkelijk bij elkaar geprijsd; een aanbieding die je niet mag laten liggen! Ook deze luxe set is incl. een klein extraatje (t.w.v. € 18,50) gratis erbij.

Keer op keer is er vraag voor een luxe best of set met veel voordeel. En mooi gepresenteerd met het beste op het gebied van werkstoffen bij elkaar. 3 producten die perfect bij elkaar passen om zo een optimaal mogelijk effect te bereiken. Met een klein extraatje (t.w.v. € 18,50) gratis erbij; ja dat ook nog (=Sun & Snow Lipcare SPF 6, inhoud 15 ml).

Cadeau Set nr. 1: The Best of Lady Esther!

Crème, ampullen en oogverzorging van het allerhoogste niveau; met een mooi cadeau als extraatje: Sun & Snow Lip Care SPF 6. Dit alles voor een hele voordelige prijs uiteraard.

Inhoud: Exclusive 50 ml (incl. 3 gratis ampullen), Split Second Tightener Ampullen (6 stuks), Exclusive  Eye Fluid (in de nieuwe airless flacon!) en gratis ter kennismaking Sun & Snow Lipcare SPF 6 15 ml gepresenteerd in een chique verpakking.

Voor jou als specialist

Normale inkoop per set: € 83,89. Nu voor slechts : € 54,50 excl. btw. Voordeel 35% inkoopkorting en een gratis extra Lady Esther product t.w.v. € 18,50. Per set € 48 inkoopvoordeel!

Voor de cliënten

Normale prijs € 144,95. Nu voor slechts: € 95 incl. btw. Voordeel 35% korting en een gratis extra Lady Esther product t.w.v. € 18,50. Per set € 69 voordeel!

Cadeau Set nr. 2: The Best of Stamcel & Anti Aging!

Een van de beste anti-aging producten uit het Lady Esther assortiment: ARTBIO Stem Cell. Het is een  weldadige en soepele dag- en nachtcrème, met extra 6 stamcel ampullen en ter afsluiting een overheerlijk bekend serum voor gebruik onder de crème: Special Moist. Deze overheerlijke mooie combinatie is om iedere huid snel weer te laten stralen! Maximale korting zorgt dat de 3 producten tijdelijk voor een zeer voordelige prijs aangeboden worden.

Inhoud: ARTBIO Stem Cell (dag- en nachtcrème), Stem Cell Concentrate Ampullen (6 stuks), Special Moist en gratis ter kennismaking Sun & Snow Lipcare SPF 6 15 ml gepresenteerd in een chique verpakking.

Voor jou als specialist

Normale inkoop per set: € 67,83. Nu voor slechts: € 44 excl. btw. Voordeel 35% inkoopkorting. Per set € 42,50 inkoopvoordeel!

Voor de cliënten

Normale prijs € 116,85. Nu voor slechts: € 75 incl. btw. Voordeel 35% korting! Per set € 60 voordeel!

Deze aanbiedingen zijn geldig tot 1 februari 2021 en afname is per 6 sets en een veelvoud (dus 12,18 sets etc. etc.). Andere kortingen zijn niet van toepassing.