Kenmerken Marie Christine

Kenmerken Marie Christine

Wat is het geheim van mariechristine? Wat maakt deze make-up nou toch zo uniek en waarom zou je überhaupt make-up in je salon ‘’moeten’’ hebben? Al deze vragen worden achter dit sluier opgelicht.

Hier kom je erachter waarom steeds meer vrouwen vallen voor de make-up van mariechristine; dé make-up expert!

Kenmerken mariechristine

 1. Make-up collectie zonder extreme kleuren.
 2. Uitmuntende kwaliteit gaan goed samen met een uitstekende betaalbaar (20% goedkoper t.o.v. de meeste merken).
 3. Minerale make-up is h-e-l-e-m-a-a-l van deze tijd; het zorgt voor een optimale huidverdraagzaamheid en misschien wel het allerbelangrijkste: een hoog comfort!
 4. mariechristine beschikt over diverse unieke make-up producten die op hun beurt weer zorgen voor een perfecte onderscheiding t.o.v. concurrerende salons.
 5. Interessante winstmarges.
 6. Hulp bij promotie op locatie (de investering wordt razendsnel terugverdiend).
 7. Zekerheid: dit make-up merk bestaat meer dan 30 jaar, is afkomstig uit Duitsland en wordt daar geleverd aan 6500 schoonheidssalons op dit moment.
 8. Vrijblijvendheid voor u als specialist: geen targets maar optimale vrijheid om zelf te kiezen uit de vaste collectie en uit de regelmatig nieuwe producten en acties. Twee keer per jaar zijn er nieuwe seizoenkleuren en daarnaast worden constant interessante make-up trends opgepakt.
 9. Snelle levering is gegarandeerd.
 10. Compacte collectie geeft overzicht en voorkomt onnodige kleuren en producten.
 11. Exclusiviteit: alleen bij professionals verkrijgbaar.
 12. Flexibiliteit in het hele assortiment.

Introductietekst

Welkom in de make-up wereld van mariechristine

Marie Christine is een hoogwaardig minerale make-up (zonder parabenen, parfums en allergenen en dergelijke) en is meer dan uitstekend betaalbaar. Alleen al in Duitsland, waar dit bijzondere product vandaan komt, werken naar volle tevredenheid op dit moment 6500 schoonheidssalons met dit innovatieve make-up product.

Maar er is meer. Marie Christine is een mooie compacte make-up collectie en volgt constant iedere make-up ontwikkeling op de voet. Het zal menige vrouw daarom weinig verbazen dat er daarom ook een aantal ware make-up parels in de collectie aanwezig zijn. Natuurlijk worden modetrends nauwlettend gevolgd en verschijnen er twee keer per jaar seizoenscollecties die hierop zijn aangepast. Laat u zich verwennen, ja gerust ook verrassen en betoveren want alles is mogelijk met dit speelse en elegante make-up product. Alleen verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons.

Marie Christine, dé make-up expert!