Reactie van een consument

Reactie van een consument

Alweer 15 jaar kom ik, Astrid Prins, bij Schoonheidsstudio “Purper” in Ouderkerk aan de Amstel, en onderga ik met veel plezier de behandelingen van Francien Verberk. Helaas heb ik een zeer problematische huid en weet Francien gelukkig de problematiek onder controle en gelimiteerd te houden.

Tijdens een behandeling vertelde Francien mij met veel enthousiasme over haar aankoop van een huidanalyse systeem met de naam Lady Esther Skin Analyzer.Francien vroeg mij of ik interesse had en dat had ik zeker! Zo gezegd, zo gedaan. Op de introductiedag (dit is de analysedag) heeft Francien zelf mijn huid gecheckt op schilfering (droogte), mijn poriën (neem ik alles voldoende op), vlekken (huidbeschadigingen) en rimpels (naast de kraaienpootjes).

Na de analyse heeft Francien mij geadviseerd over wat de beste behandeling is met welke producten en heb ik de juiste producten aangeschaft. Thuis ben ik gelijk begonnen deze producten te gebruiken. En na een week voelde ik zelf al aan dat mijn huid een minder ’trekkerig’ gevoel had en ik zag het ook: een betere doorbloeding zorgt voor een betere uitstraling.

Een maand na de eerste huidanalyse heeft Francien wederom mijn huid gecheckt. En wat ik zelf natuurlijk al letterlijk (en ook figuurlijk) aanvoelde: mijn huid heeft zich duidelijk verbeterd! Zowel Francien als ik zijn heel erg blij met het resultaat. Het is echt fantastisch hoe een goede huidanalyse mij geholpen heeft een rustigere huid te krijgen en dat ik er daarnaast natuurlijk ook beter uitzie. Ik kan het huidanalyse systeem met de Lady Esther Skin Analyzer dan ook van harte aanbevelen en zal zeker geregeld mijn huid laten checken!

 Groet, Astrid.