Beauty Deal

Beauty Deal

(Be)sparen op verzorging? Niet nodig. Daarom is er nu de Beauty Deal.

WAT IS BEAUTY DEAL?

Uw klanten ontvangen (het liefst) een zo hoog mogelijke korting. Dat is het beste te realiseren op de behandeling en op de producten voor thuisverzorging. Geeft u ze eens ongelijk….
U wilt maximaal rendement en vooral: resultaat bereiken. Een betere en mooiere huid aan uw cliënt geven. Het liefst zo lang mogelijk. AL DEZE WENSEN KOMEN NU SAMEN IN BEAUTY DEAL.

U biedt uw vaste cliënten (en nieuwe) een actueel aanbod die al deze wensen waarmaakt. Met een unieke én nieuwe behandeling die voor iedereen geschikt is: de Winterbehandeling. Buiten is het (aangenaam?) koud en guur aan het worden. Daarom is voor de volgende slogan gekozen: DE HELE WINTER BESCHERMD.

U geeft een fijne nieuwe behandeling en helpt uw klant met de verzorging thuis. Zij zet uw behandeling thuis voort en zal ongetwijfeld meer plezier aan uw advies beleven. Dat bindt uw klant meer aan uw praktijk en vakkennis.

BENT U KLAAR VOOR DE NOODZAKELIJKE VERANDERING?

Dat de tijden volledig anders zijn geworden is voor iedereen duidelijk. Op klanten wachten kan lang duren. Toch wordt huidverzorging door uw klanten niet vergeten. Maar de markt moet helemaal anders worden benaderd. Actieve aanbiedingen (zoals Beauty Deal) voor de behandelingen is een must.

OREADEN COSMETICS HELPT U MET EEN UITGEBREID MARKETING PAKKET

U ontvangt:

 1. een nieuwe behandeling; de Winter Behandeling actueel voor het komende seizoen
 2. een poster die perfect aansluit op de actualiteit (zichtbaar in uw salon)
 3. een flyer om de actuele Beauty Deal per post en/ of digitaal naar al uw klanten te sturen (wel zo makkelijk); en om u in uw omgeving de Beauty Deal bekend te maken
 4. voor nieuwe klanten aan te trekken een kant – en – klare advertentie (wij helpen u graag met de laatste hand zoals het plaatsen van uw bedrijfsgegevens en logo)
 5. een Wetransfer link met alle teksten en beelden (voor uw website, Facebook etc.)
 6. om uw presentatie in uw salon in stijl af te ronden: sneeuw (geen echte natuurlijk)
 7. 3 thuisverzorgingsproducten met een korting van meer dan 30% (Vitamin A Winter Cream inclusief 3 gratis ampullen / Vitamin A Cream Mask / Vitamin A Concentrate ampullen 6 stuks)
 8. en tenslotte: deze producten worden geleverd in een speciale tas met daarbij voor uw klant een duidelijke uitleg hoe en in welke volgorde deze gebruikt kunnen worden thuis

Doe ook mee en verras uw klanten met deze Beauty Deal!

KLIK HIER EN BESTEL

Hieronder kunt u alles nog eens rustig bekijken:

 • Wat is de Winter Behandeling; klik hier
 • Hoe ziet de poster eruit voor mijn klanten; klik hier
 • Hoe ziet de flyer eruit voor mijn klanten; klik hier
 • Hoe kom ik aan nieuwe klanten; hier vindt u de advertentie; klik dan hier
 • Wat zijn de 3 thuisverzorgingsproducten en wat lezen mijn klanten erover; klik hier
 • Meer weten over Lady Esther? Klik dan hier