Over Antoine

Antoine van Opbergen, de directeur van Oreaden en oprichter van Huidexpert Club.

Antoine kwam al vroeg in contact met de schoonheidsbranche. Zijn vader richtte al in 1974 Oreaden Cosmetics op om schoonheidsspecialisten te begeleiden met hun werk in de schoonheidssalons.

 

Als opvolger van zijn vader begeleidt Antoine nog steeds met veel succes, enthousiasme en passie schoonheidsspecialisten met het uitoefenen van hun mooie vak. Hij is leverancier van diverse cosmeticamerken, biedt ondersteuning en geeft trainingen op het gebied van schoonheid. Hij levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de specialisten en heeft daarom de merkonafhankelijke stichting Huidexpert Club opgericht.

 

Goede begeleiding voor alle klanten

Belangrijk voor Antoine is het contact dat hij met zijn klanten heeft. Bij hem staan betrouwbaarheid, een goede organisatie, vlotte afhandeling en nazorg hoog in het vaandel, waarbij de helpende hand, waar nodig, zeker niet ontbreekt. Zijn klanten zijn enthousiast over de goede begeleiding van Oreaden.

Met Oreaden brengt Antoine alles voor de schoonheidsspecialist onder één dak met de verkoop van cosmeticamerken, een uitgebreide begeleiding en trainingen voor de beginnende en gevorderde schoonheidsspecialist.

 

De naam Oreaden

Aphrodite, de godin van liefde en schoonheid werd vaak geassocieerd met de Oreaden. De Oreaden waren nimfen uit de Griekse Mythologie, de beschermsters van de bergen. Ze staan evenals Aphrodite voor schoonheid en liefde, begrippen die perfect passen bij het bedrijf van Antoine van Opbergen.