Lady Esther

Voor schoonheidssalon

Lady Esther

Lady Esther is oorspronkelijk afkomstig uit de USA, maar ook beschikbaar in Nederland bij Oreaden Cosmetics. Dit merk biedt een breed assortiment aan betaalbare beautyproducten. Voor het allerbeste huidresultaat worden de behandelingen uitsluitend manueel uitgevoerd. Lady Esther is, naast dierproefvrij, ook 100% vrij van parabenen en microplastics en bevat zo min mogelijk conservering en parfum om de huidverdraagzaamheid continu te maximaliseren. Optioneel is een wetenschappelijke en dermatologische huiddiagnose om zo door te groeien naar een huidverbeteringsprogramma met als titel Methode Lady Esther.

Voor elk huidtype de juiste Lady Esther producten

De huid verandert continu. In de zomer kan uw huid meer behoefte hebben aan vocht en in de winter juist meer behoeft aan oliën. Zo kent Lady Esther onder andere drie crèmes: de All Season versie, Vitamin A Winter Cream en de Vitamin A Summer Cream SPF8. Wat de producten van Lady Esther met elkaar gemeen hebben, is dat ze allen parabenen-vrij en dermatologisch getest zijn. Bekijk het volledige assortiment aan producten van Lady Esther bij een van de verkooppunten in Nederland en koop uw beautyproducten voordelig in.

Ontdek de rijke geschiedenis van Lady Esther

Dit beautymerk bestond in 2013 maar liefst 100 jaar! Oftewel, een toonaangevend product in de cosmeticabranche. Het merk is dan wel in 1913 in Amerika ontstaan, maar inmiddels kent het merk al vele successen in onder andere Nederland. Voortdurend worden er onderzoeken en testen gedaan om de producten te blijven ontwikkelen. Uiteraard zonder gebruik van dieren te maken. Het resultaat? Huidvriendelijke verzorgingsproducten met hoogwaardige voedingsstoffen met een dermatologisch effect.

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Als eerste op de hoogte gesteld worden als specialist van leuke aanbiedingen, behandelingsplannen, ingrediëntenlijsten en fotobestanden? Dat kan! Word cliënt bij Oreaden Cosmetics en ontdek de beautywereld van Lady Esther in Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achter te laten en aan te geven in welke merken u geïnteresseerd bent. Kunt u hulp gebruiken bij uw aanmelding of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via 035-60 99 220 of stuur een e-mail naar info@oreaden.nl.