Over dit product

Hoe geloofwaardig is het behandeladvies dat je nu geeft aan je cliënt? Hoe sterk is de onderbouwing. Heb je gekeken, gevoeld en gemeten wat voor een soort huid de cliënt heeft dan heb je vooral subjectief beoordeeld: je ziet bijv. een volwassen vrouw van ca. 40-45 jaar én je ziet de eerste rimpeltjes verschijnen rond haar ogen en mond. En je ziet wat pigmentvlekken zo hier en daar. Je ervaring geeft je veel kennis en kunde en daar is niks mis mee. Toch?

Maar deze anamnese/ huidanalyse is enigszins achterhaald zodra je de huid moderner en wetenschappelijker gaat benaderen. Objectief is niet voor niets het tegenovergestelde van subjectief. Inderdaad met behulp van de Lady Esther Skin Analyzer ga je objectief te werk.

Binnen 14 dagen een mooiere huid

Nu komt centraal te staan: wat is de actuele huidconditie van elke individuele cliënt? Zonder zijn/ haar persoonlijke voorkeur en zonder die van jou als specialist. Dat dit een belangrijke toegevoegde waarde oplevert voor jouw praktijk is een onomwonden feit waar je direct winst mee behaalt. Zo komen overtuiging, deskundigheid en vooral geloofwaardigheid sterker naar voren. Meten is weten, zo heet een bekende spreuk, en zo is het maar net.

Wil je meer weten; maak een afspraak voor een gratis demo in Soest of bij U op locatie.