Over dit product

Producten met hogere werkstof concentraties worden steeds populairder. Logisch want zo wordt snel een maximaal huidresultaat behaald. Caviar Serum bevat een 4% kaviaar concentratie en is een perfecte uitbreiding van de pre- aging serie Caviar Line. Pre-aging betekent het zoveel mogelijk voorkomen (lees: uitstellen van het ontstaan) van rimpels en fijne lijntjes; de doelgroep is ca. 20 tot 40 jaar. De concentratie van de maritieme kaviaar werkstof is voor dit verzorgende en liftende serum extra verhoogd.

Kenmerk

De huid wordt gelift en rimpels en fijne lijntjes zijn voorbij; voor zover ze er al waren! In de cel van de rode kaviaar bevinden zich tal van interessante werkstoffen zoals aminozuren, proteïne (eiwit), lipiden en vitaminen.

Gebruik

Het serum wordt dagelijks druppelsgewijs telkens na de reiniging opgebracht en trekt als gel razendsnel in alvorens de verzorging afgesloten wordt met Caviar Complex (lichte textuur) of Caviar Super Rich (volle textuur); beide zijn dag- en nachtcrèmes uit de Caviar Line.