Aanmelden training

Uw gegevens

 

Annemarie en Irene

Lady Esther

Basistraining

Een ideale dag om kennis te maken met de huidverzorging van Lady Esther. Iedere training, deze dus ook, zal doorspekt zijn met veel aandacht voor de praktijk. Na een demo is het belangrijk om zelf te ervaren wat de geheime kracht is van Lady Esther. Het zelf uitvoeren en het zelf voelen van een eerste behandeling hoort bij deze dag; een ultieme belevenis!

Vernieuwen en hydrateren

Eigenlijk is dit een 4 in 1 behandeling. Een combinatie van zachte fruitzuren, een oogpakking, een unieke massage en veel accent op hydrateren.

Download hier de poster.

Detox en huidversteviging

Het bijzondere van deze behandeling is dat het uitgevoerd kan worden in 2 variaties: kort op kruidenbasis (60 minuten) of iets langer (75 minuten) op algenbasis. De nieuwste behandelset van Lady Esther, Algae Peel Off Mask verrijkt met extra Vitamine C,  staat in laatstgenoemde variatie centraal.

Download hier de poster.

Anti Stress & Anti Aging

Kies de variatie op basis van stamcellen om te ontstressen en te genieten of op basis van Goud (met het nieuwe Gold Mask) samen met de allerkrachtigste anti aging werkstof van dit moment: Matrixyl. Elke behandeling bevat een unieke gezichtsmassage (Guaza Board; ook bekend als Buffelhoorn), een hals-nek- en decolleté massage en aansluitende pakking. Een ervaring om niet te missen!

Download hier de poster.

Wellbeing Behandeling

Leer een Japanse drukpuntmassage toepassen samen met specifieke Lady Esther producten: 2 in 1: Shaitsu massage en tegelijkertijd een Lady Esther Opfrisdag. Deze energie gevende behandeling legt de nadruk op een gezonde huid en het oplossen van blokkades. De massage is bestemd speciaal voor het gezicht. Ook een ideale behandeling om zo met Lady Esther kennis te maken.
Download de poster

Shaping & Cupping

Leer een specifieke bindweefselmassage toepassen samen met specifieke Lady Esther producten: 2 in 1: Bindweefsel massage en tegelijkertijd een Lady Esther Opfrisdag. Deze behandeling legt de nadruk op de doorbloeding en is huidverbeterend; een bewust gestructureerde weefselschade (vergelijkbaar met Micro Needling) wordt gecreëerd voor maximaal resultaat. De massage wordt toegepast op gezicht, hals en decolleté. Ook een ideale behandeling om zo met Lady Esther kennis te maken.
Download de poster

Nieuw: Oreaden Tech; voor specialisten met LEF!

Micro Needling

Dermaceutisch de hoogste resultaten. Versnel het huid herstellende vermogen. Hoe? Simpel. Dankzij de cosmeceutische Lady Esther producten samen met de nieuwste Dermapen (snoerloos). Kom en ervaar eerst zelf Micro Needling; het is een behandeltechniek met superieure resultaten; 100% veilig en pijnloos. Ideaal bij huidverjonging, huidversteviging en vermindering van rimpels.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen. Bij afname van het zeer interessante en voordelige pakket wordt het trainingsbedrag vergoed.

Download hier de poster

Lady Esther Microdermabrasiebehandeling

Om iedere huid zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende (strenge) winter zal een aangename verrassing iedere deelnemer te wachten staan bij het begin van deze behandeling. De populaire Vitamine A Winter Cream en de bijbehorende Vitamin A Concentrate ampullen zijn onderdeel van deze behandeling. Belangrijk onderdeel is verder een ultralight modelage pakking.

Download de poster

Marie Christine

Na de eerdere Make-up trainingsdagen (waarbij basis make-up en de eigen make-up van de specialist aan bod kwam) verleggen we nu het accent naar:

-2 a 3 snelle touch ups (max. 5 minuten) die ook makkelijk in de praktijk te brengen zijn!

  • techniek: strakke eyeliner zetten
  • techniek: strakke lipcontour zetten
  • wimperopbouw volgens de trend
  • najaarscollectie Marie Christine

Rode draad zijn de feestdagen en belangrijk: alle deelnemers gaan op elkaar werken om te leren. ’s Ochtends worden door Roberto diverse technieken getoond voor de lunch. En Annemarie heeft diverse modulaire pakketten gemaakt om datgene wat geleerd is in de praktijk te brengen. Om zo een betere make-up omzet te realiseren. De Marie Christine kwasten set neemt iedere deelnemer natuurlijk weer mee.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen.