Aanmelden trainingen

Uw gegevens

 


Links: Irene van Duuren / Rechts: Patricia Werkman

Mary Faber

Nieuw: Huidverzorging in de salon bij kanker

Dit is een Open Training: dit betekent 100% merk onafhankelijk en voor elke schoonheidsspecialist geschikt!

Deze training is ontstaan door de grote vraag van schoonheidsspecialisten die steeds vaker cliënten in de praktijk tegenkomen die, in welke vorm dan ook, met kanker te maken hebben.

Wat komt o.a. ter sprake

  • Wat doet het met de client als zij hoort dat hij/ zij ernstig ziek is.
  • En wat doet het met jou als je hoort dat de client ernstig ziek is.
  • Wat mag wel en wat mag niet.

En nog veel meer. Het doel van deze Masterclass is om te leren deze cliënten de aangepaste juiste verzorging van de huid te geven en tegelijkertijd, ook belangrijk, een gevoel van algeheel welbevinden. Even geen patiënt meer zijn.

Of zoals Mary Faber, organisator en trainer, gediplomeerd schoonheidsspecialist en al 25 jaar gespecialiseerd in huidverzorging bij kanker het kort samengevat zegt: van patiënt naar cliënt!

Mary is geen onbekende voor menig schoonheidsspecialist, zij was bestuurslid ANBOS en jaren workshopleider maar nog steeds actief als eigenaar van een schoonheidsinstituut en werkzaam in een centrum voor mensen met kanker.

Deze unieke laagdrempelige Masterclass duurt drie dagen en is uitgerust met 6 (!) topdocenten.

Belangrijke informatie:

Data: Maandag 28 september, Maandag 12 oktober en Maandag 9 november 2020.

Trainers: Mary Faber, Citha Visser (oncologisch verpleegkundige), Bettina Sari (gezondheidszorg psycholoog), Els Beekman (trainer en performer), Marieke Schutte (schoonheidsspecialist en auteur van Lexicon van Cosmetische Ingrediënten) en Karin Melissant (make-up, grime en haar specialist en trainer).

Vereist: Minimaal 3 jaar gediplomeerd.

Prijs: € 495 p.p. voor alle 3 dagen.

Onderdeel prijs: gebruik koffie/ thee, lunch, gebruik scholing- en trainingsmaterialen en diverse formulieren.

Download de poster

Make-Up expert training

Desiree Bakker

Belangrijke informatie:
Data Experts Groep 1: Maandag 21 september/ Dinsdag 22 september 2020.
Data Experts Groep 2: Maandag 26 oktober/ Dinsdag 27 oktober 2020.
Locatie: Oreaden Cosmetics, Nieuweweg 109, 3765 GC in Soest.
Trainer: Desiree Bakker.
Tijd: Je wordt verwacht tussen 9.30 en 10 uur; omstreeks 16.30-17.00 uur zal de dag eindigen.
Aantal plaatsen: Max. 10
Prijs: € 225 p.p. voor beide dagen.
Onderdeel prijs: gebruik koffie/ thee, lunch, gebruik scholing- en trainingsmaterialen en diverse formulieren en een certificaat na afloop.

Dit is een Open Training: dit betekent 100% merk onafhankelijk en voor elke schoonheidsspecialist geschikt!

Download de poster

Lady Esther

Basistraining

Een ideale dag om kennis te maken met de huidverzorging van Lady Esther. Iedere training, deze dus ook, zal doorspekt zijn met veel aandacht voor de praktijk. Na een demo is het belangrijk om zelf te ervaren wat de geheime kracht is van Lady Esther. Het zelf uitvoeren en het zelf voelen van een eerste behandeling hoort bij deze dag; een ultieme belevenis!

Vernieuwen en hydrateren

Eigenlijk is dit een 4 in 1 behandeling. Een combinatie van zachte fruitzuren, een oogpakking, een unieke massage en veel accent op hydrateren.

Download hier de poster.

Detox en huidversteviging

Het bijzondere van deze behandeling is dat het uitgevoerd kan worden in 2 variaties: kort op kruidenbasis (60 minuten) of iets langer (75 minuten) op algenbasis. De nieuwste behandelset van Lady Esther, Algae Peel Off Mask verrijkt met extra Vitamine C,  staat in laatstgenoemde variatie centraal.

Download hier de poster.

Anti Stress & Anti Aging

Kies de variatie op basis van stamcellen om te ontstressen en te genieten of op basis van Goud (met het nieuwe Gold Mask) samen met de allerkrachtigste anti aging werkstof van dit moment: Matrixyl. Elke behandeling bevat een unieke gezichtsmassage (Guaza Board; ook bekend als Buffelhoorn), een hals-nek- en decolleté massage en aansluitende pakking. Een ervaring om niet te missen!

Download hier de poster.

Wellbeing Behandeling

Leer een Japanse drukpuntmassage toepassen samen met specifieke Lady Esther producten: 2 in 1: Shaitsu massage en tegelijkertijd een Lady Esther Opfrisdag. Deze energie gevende behandeling legt de nadruk op een gezonde huid en het oplossen van blokkades. De massage is bestemd speciaal voor het gezicht. Ook een ideale behandeling om zo met Lady Esther kennis te maken.
Download de poster

Shaping & Cupping

Leer een specifieke bindweefselmassage toepassen samen met specifieke Lady Esther producten: 2 in 1: Bindweefsel massage en tegelijkertijd een Lady Esther Opfrisdag. Deze behandeling legt de nadruk op de doorbloeding en is huidverbeterend; een bewust gestructureerde weefselschade (vergelijkbaar met Micro Needling) wordt gecreëerd voor maximaal resultaat. De massage wordt toegepast op gezicht, hals en decolleté. Ook een ideale behandeling om zo met Lady Esther kennis te maken.
Download de poster

Nieuw: Oreaden Tech; voor specialisten met LEF!

Micro Needling

Dermaceutisch de hoogste resultaten. Versnel het huid herstellende vermogen. Hoe? Simpel. Dankzij de cosmeceutische Lady Esther producten samen met de nieuwste Dermapen (snoerloos). Kom en ervaar eerst zelf Micro Needling; het is een behandeltechniek met superieure resultaten; 100% veilig en pijnloos. Ideaal bij huidverjonging, huidversteviging en vermindering van rimpels.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen. Bij afname van het zeer interessante en voordelige pakket wordt het trainingsbedrag vergoed.

Download hier de poster

Lady Esther Microdermabrasiebehandeling

Om iedere huid zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende (strenge) winter zal een aangename verrassing iedere deelnemer te wachten staan bij het begin van deze behandeling. De populaire Vitamine A Winter Cream en de bijbehorende Vitamin A Concentrate ampullen zijn onderdeel van deze behandeling. Belangrijk onderdeel is verder een ultralight modelage pakking.

Download de poster