Aanmelden training

Uw gegevens

Lady Esther

Basistraining

Een ideale dag om kennis te maken met de huidverzorging van Lady Esther. Iedere training, deze dus ook, zal doorspekt zijn met veel aandacht voor de praktijk. Na een demo is het belangrijk om zelf te ervaren wat de geheime kracht is van Lady Esther. Het zelf uitvoeren en het zelf voelen van een eerste behandeling hoort bij deze dag; een ultieme belevenis!

Vernieuwen en hydrateren

Eigenlijk is dit een 4 in 1 behandeling. Een combinatie van zachte fruitzuren, een oogpakking, een unieke massage en veel accent op hydrateren.

Download hier de poster.

Detox en huidversteviging

Het bijzondere van deze behandeling is dat het uitgevoerd kan worden in 2 variaties: kort op kruidenbasis (60 minuten) of iets langer (75 minuten) op algenbasis. De nieuwste behandelset van Lady Esther, Algae Peel Off Mask verrijkt met extra Vitamine C,  staat in laatstgenoemde variatie centraal.

Download hier de poster.

Anti Stress & Anti Aging

We verklappen alvast dat en stamcellen en een heerlijk luchtige massage onderdeel zijn van deze zomerse behandeling. In mei dit jaar voor het eerst; wees erbij en mis het niet!

 

Marie Christine

Duik in de minerale en kleurrijke make-up wereld. 2 trainers leiden de dag: ‘s ochtends is Annemarie van Heezick actief met telkens een bijzonder programma o.a. gericht op slimme touch ups. We verklappen niet alles maar na de lunch zal Make Up Artist Roberto Dresia iedere deelnemer handige tips & trics geven. Iedere make-up training staat op zichzelf en kent een gevarieerd programma die je niet mag en kan missen!

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen.

 

CNC Skincare 

Cold Plasma en Micro Needling

Veel praktijk is belangrijk. Daarom zal er eerst een demonstratie zijn, uiteraard met cold Plasma en Micro Needling. Na de lunch ga je zelf leren hoe makkelijk een behandeling uit te voeren is en ook hoe aangenaam een behandeling voelt. Kortom; een must voordat je live gaat in je eigen salon. Belangrijke follow up dag is de Huidexpertdag 1.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen; bij aanschaf van een CNC concept wordt het bedrag vergoed.

Download hier de poster coldPlasma.

Download hier de poster Micro-Needling.

 

Praktijkdag Fruitzuren

Vertrouwd raken met hogere fruitzuur concentraties en grenzen weten te markeren is zeer belangrijk. De behandeling eerst zien via een demo en vervolgens zelf een behandeling ervaren en uitvoeren zijn onderdeel van de dag. Uiteraard onder de supervisie van onze ervaren trainer Annemarie van Heezick. Belangrijke follow up dag is de Huidexpertdag 2.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen; bij aanschaf van het CNC Fruitzuur concept wordt het bedrag vergoed.

Huidexpertdag 1

Een boeiende dag staat op je te wachten. Belangrijke achtergrondinformatie over de technieken en de CNC producten (onderdeel van de concepten) komen ruimschoots aan bod. Gestart wordt met een demo van de CNC Huidanalyse. Kortom: veel ruimte voor verdieping; afgesloten wordt met een toetsing van beide zodat je met een welverdiend certificaat huiswaarts keert. Je bent in uitstekende handen bij trainer Irene van Duuren.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch, gebruik materialen en certificaat.

Huidexpertdag 2

Wederom een boeiende dag staat op je te wachten. Belangrijke achtergrondinformatie over de dermaceutische fruitzuren, de ideale combinatie met Microdermabrasie en diverse productseries van CNC staan op het programma. Afgesloten wordt met een complete toetsing. Trainer is Irene van Duuren.

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch, gebruik materialen en certificaat.