Aanmelden training

Uw gegevens

Lady Esther

Basistraining

Een ideale dag om kennis te maken met de huidverzorging van Lady Esther. Iedere training, deze dus ook, zal doorspekt zijn met veel aandacht voor de praktijk. Na een demo is het belangrijk om zelf te ervaren wat de geheime kracht is van Lady Esther. Het zelf uitvoeren en het zelf voelen van een eerste behandeling hoort bij deze dag; een ultieme belevenis!

Vernieuwen en hydrateren

Eigenlijk is dit een 4 in 1 behandeling. Een combinatie van zachte fruitzuren, een oogpakking, een unieke massage en veel accent op hydrateren.

Download hier de poster.

Detox en huidversteviging

Het bijzondere van deze behandeling is dat het uitgevoerd kan worden in 2 variaties: kort op kruidenbasis (60 minuten) of iets langer (75 minuten) op algenbasis. De nieuwste behandelset van Lady Esther, Algae Peel Off Mask verrijkt met extra Vitamine C,  staat in laatstgenoemde variatie centraal.

Download hier de poster.

Anti Stress & Anti Aging

We verklappen alvast dat en stamcellen en een heerlijk luchtige massage onderdeel zijn van deze zomerse behandeling. In mei dit jaar voor het eerst; wees erbij en mis het niet!

Marie Christine

Duik in de minerale en kleurrijke make-up wereld. 2 trainers leiden de dag: ‘s ochtends is Annemarie van Heezick actief met telkens een bijzonder programma o.a. gericht op slimme touch ups. We verklappen niet alles maar na de lunch zal Make Up Artist Roberto Dresia iedere deelnemer handige tips & trics geven. Iedere make-up training staat op zichzelf en kent een gevarieerd programma die je niet mag en kan missen!

Deelname is € 75 p.p. incl. lunch en gebruik materialen.