was successfully added to your cart.

Winkelmand

Mineraal make up merk Marie Christine en internationale Make-Up Artist (MUAH) Roberto Dresia gaan samenwerken voor meerdere unieke trainingen. Annemarie van Heezick zal iedere make-up dag beginnen en zal samenwerken met Roberto om er keer op keer een boeiende dag van te maken.

Roberto noemt het zelf een Masterclass. Elke training of Masterclass staat op zichzelf d.w.z. het programma wisselt steeds.

Roberto Dresia is werkzaam in de make up wereld vanaf 1980 (!!!) en heeft talloze nationale-en internationale producties op zijn naam staan. Ook is Roberto Dresia ‘’de visagist van het volk’’. Particulieren vinden Roberto Dresia belangrijk om ook zijn make-up technieken te ondergaan, voor een ultieme beleving! 

Sinds 10 jaar werkt Roberto, naast zijn activiteiten in de mode en kapperswereld, ook al lang in onze professionele beauty wereld. Zo was hij al vaker bij de Beauty Awards aanwezig en zo ook dit jaar weer.

Roberto leert je in een handomdraai hoe je veel voordeel behaalt met Marie Christine voor jezelf en voor je salon. Zonder in het extreme te gaan want dat is juist niet wat bij Roberto past, wat ook niet bij Marie Christine past en waar vooral geen klant in de salon op zit te wachten!

Onze uitdaging: iedere make-up training moet praktisch zijn zodat je met een paar goede tips iedere keer weer uitgedaagd wordt en zo ook je cliënten in jouw salon.

Tips, tricks, een betere omzet, praktische tips, het komt allemaal aan de orde dankzij zijn expertise en zijn professionele persoonlijke begeleiding steeds samen met Annemarie van Heezick.

Aarzel niet…. schrijf je nu in voor de eerste Marie Christine Masterclass Make Up! Zie ook het training overzicht.

Meer weten over Roberto; kijk hier op zijn website en hier voor een introductie film