was successfully added to your cart.

Voordat ik ga beginnen met weer een nieuw verhaal wil ik iedereen

een gezond, gezellig en super mooi 2019 toewensen!

Na de succesvolle cold Plasma events in het afgelopen najaar willen we dat ook in 2019 weer gaan organiseren door de grote vraag. Mijn collega Annemarie van Heezick zal deze dagen leiden. Met haar enthousiasme en kennis word je aangestoken om meer te willen weten over alles wat Oreaden Cosmetics te bieden heeft.

Annemarie vertelt over het (in onze ogen unieke) cold Plasma apparaat maar ook over andere technieken zoals Micro Needling. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om mee te maken wat CNC cosmetica en apparatuur voor jou en je cliënten kan betekenen dan is dit misschien een mooie kans.

De data zijn:

25 februari              cold Plasma event                 Almelo Hengelo
4 maart                    cold Plasma event                 Amersfoort
11 maart                 cold Plasma event                 Eindhoven
25 maart                 cold Plasma event                 Stein (Limburg)

CNC Concept

Als je tijdens het event één of meerdere CNC concepten aanschaft ontvang je een gratis praktijk training om goed te leren omgaan met de apparatuur en producten die bij het apparaat horen. Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je deze training volgen dan betaal je 75 euro; mocht je tot aanschaf overgaan dan wordt dit bedrag natuurlijk verrekend. Deze trainingen zijn op maandag 4 februari, dinsdag 12 februari en woensdag 6 maart en worden door Annemarie verzorgd.

Nieuw: Huidexpert dagen

Maar er is meer, want ik ben er natuurlijk ook nog 😊)) Ik ga me meer verdiepen in vele onderwerpen die amper bij de praktijkdagen van Annemarie aan bod komen. Niet alles kan op één trainingsdag behandeld worden. En iedere huidexpert dag wordt afgesloten met een certificaat.

De data zijn:

Zaterdag                  2 februari               Huidexpert 1          Soest
Dinsdag                   5 maart                   Huidexpert 1          Soest
Zaterdag                 23 maart                 Huidexpert 2          Soest
Maandag                1 april                       Huidexpert 1          Soest
Dinsdag                   9 april                     Huidexpert 2          Soest
Woensdag              10 april                    Huidexpert 2          Soest

Mijn motto: Theorie zonder praktijk is prima, maar praktijk zonder theorie is geen goed idee.

Het is bedoeld om je kennis te vergroten over de apparatuur. Hier zijn een aantal onderwerpen die besproken gaan worden:

  • de huid, huidlagen
  • wondgenezing
  • wat doet de apparatuur in de huid en op de huid
  • welke contra-indicaties zijn er
  • wat voor resultaten mag je verwachten
  • wat is het verschil tussen andere apparaten
  • enz.

Ik informeer je over de cold Plasma en Micro- Needling maar ook over huiddiagnose, Mesoporatie en RF technieken.

Natuurlijk is het niet alleen maar theorie de hele dag maar zal ook een demo gegeven worden en ook een deel praktijk om te weten of er nog vragen zijn en om te kijken of alles goed gaat zodat je bekwaam met de apparatuur en de producten kunt werken. Aan het einde van de dag zal ik een aantal theoretische vragen stellen; bij voldoende kennis ontvang je een certificaat.

Zoals je ziet, het is niet zomaar iets. Doel is dat alle schoonheidsspecialisten praktisch en theoretisch goed en op een hoog niveau opgeleid zijn. Zeker nu het steeds belangrijker wordt voor de verzekeringen om te weten met wat voor apparatuur er gewerkt wordt en wat de functie ervan is.

Zoals je hebt kunnen zien in het schema is er ook een Huidexpert dag 2; daar vertel ik de volgende keer over. Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten, vraag het Antoine of meld je direct aan. Annemarie en ik ontmoeten je graag op één van de vele trainingen!

Lieve groet Irene

Bekijk ook mijn vorige blog